返回列表 回復 發帖
是否捐器官,都系自由嘅选择架,呢D有乜好造谣
lhy92725 發表於 2023-5-24 09:43 AM
因為要同長角通用,所以就有人退,不想捐了。
外星貓E生
它有钱,就不会过普通人的生活
4461 發表於 2023-5-22 07:06 PM
有錢人也可過普通人的生活
外星貓E生
甘都系人地嘅自由呀
难道还能强迫的?
條骨都無佐lu
甘都系人地嘅自由呀
难道还能强迫的?
lhy92725 發表於 2023-5-24 11:26 AM
遲D可以,學星加坡,無指定的,死了一律要捐。
外星貓E生
不是吧,即系第日无全尸了?
甘全部化灰好过了
條骨都無佐lu
不是吧,即系第日无全尸了?
甘全部化灰好过了
lhy92725 發表於 2023-5-24 11:32 AM
現在長角失蹤的小孩找到都是屍,也不給認就燒了,留返隻鞋給父母當交待。
外星貓E生
失踪小孩呢边极少有报道
條骨都無佐lu
马国雪州宗教司拿督莫哈末丹耶斯认为,女同性恋、男同性恋、双性恋与跨性别者(LGBT)为精神病患者。
失踪小孩呢边极少有报道
lhy92725 發表於 2023-5-24 03:47 PM
點會比你地知,呢邊都好少報紙報,但網上新聞可睇到。
外星貓E生
地方太大,人太多,好多事D人其实都唔太关心
就系当事人家庭就好惨
條骨都無佐lu
马国雪州宗教司拿督莫哈末丹耶斯认为,女同性恋、男同性恋、双性恋与跨性别者(LGBT)为精神病患者。
4461 發表於 2023-5-24 04:46 PM
亂說人精神病,他自己才是精神病
外星貓E生
地方太大,人太多,好多事D人其实都唔太关心
就系当事人家庭就好惨
lhy92725 發表於 2023-5-25 09:44 AM
就係各家教到人人自掃門前雪,才可一一搞你都唔會反抗。
外星貓E生
4461 發表於 2023-5-24 04:46 PM
呢位大人系雪州嘅最高首领?他说的话系官方发言?
我知道好多宗教确实系不认同同性恋嘅,但只限管理你的教友吧?
條骨都無佐lu
就係各家教到人人自掃門前雪,才可一一搞你都唔會反抗。
CC517 發表於 2023-5-25 10:24 AM
或者根本上唔想你地知道甘多野,自己老实搵钱养活自己就够了,才够和谐
條骨都無佐lu
呢位大人系雪州嘅最高首领?他说的话系官方发言?
我知道好多宗教确实系不认同同性恋嘅,但只限管理你的教友吧?
lhy92725 發表於 2023-5-25 10:50 AM
宗教司当然有高尚的地位啦。。它还说国外歌星来马办演唱会是会招惹天灾