返回列表 回復 發帖
强国土豪有钱,澳洲要旅逰业进账
大啦叭 發表於 2017-8-24 07:24 PM
我有個朋友全家8個人去澳洲玩佐成個月,呢D就真系土豪了
條骨都無佐lu
强国土豪有钱,澳洲要旅逰业进账
大啦叭 發表於 2017-8-24 07:24 PM
do the math!  how many tourists visiting and how many people live in your country.  you would rather want to make money from the majority...
lhy92725 發表於 2017-8-24 09:15 PM
我有個網友全家一隻貓去馬來西亞玩一世,呢D就真系土豪了

大酷貓、靚貓貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 今日花園另一個品種既紅玫瑰開花啦!!!

送上新種舊栽玫瑰花一束!!!

恭祝大家 每天 心花怒放!!!

Grace 姐 晚上好! 园丁又有收获啦!
大啦叭 發表於 2017-8-20 08:05 PM

啦叭師傅 早晨!! 今日花園另一個品種既紅玫瑰開花啦!!!

呢個紅玫瑰品種D花瓣唔同其他玫瑰,唔知呢種係唔係月季呢??!!!

各位黃昏好

Grace 是做花王嗎
外星貓E生
lhy92725 發表於 2017-8-24 09:15 PM
甘签证可以半年,延期半年嘎
do the math!  how many tourists visiting and how many people live in your country.  you would rather want to make money from the majority...
Pedestrian_A 發表於 2017-8-25 03:40 AM
强国人每人花费几千Dollars, 比其它国家都要多
啦叭師傅 早晨!! 今日花園另一個品種既紅玫瑰開花啦!!!
呢個紅玫瑰品種D花瓣唔同其他玫瑰,唔知呢種係唔係月季呢??!!!
https://pre0 ...
gracechanstuart 發表於 2017-8-25 07:53 AM
Grace 姐 晚上好!   
D花好靓播!
各位黃昏好

Grace 是做花王嗎
CC517 發表於 2017-8-25 05:31 PM
猫E生 晚上好!
早晨各位

大酷貓、靚貓貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

各位黃昏好

Grace 是做花王嗎
CC517 發表於 2017-8-25 05:31 PM

貓 E 生 早晨!!!

Grace 唔係花王,不過鐘意園藝,見到D花草植物生得好,就好開心!!!

Grace 姐 晚上好!   
D花好靓播!
大啦叭 發表於 2017-8-25 06:51 PM

啦叭師傅 早晨!!!

多謝 你 誇讚!!見到 D 花草植物生得好,就好開心!!!

各位早午晚好
外星貓E生