返回列表 回復 發帖
我1月4日的願望是: 我希望有傾有講吹水區歡樂連連!!幸運快樂,天天滿水區!!
我要選 14 號驚喜禮物包。
this is what happened when you picking your nose for too long

Pedestrian_A 發表於 2018-1-4 03:53 AM

1月3日【許願送大禮】派獎啦!!!
...
gracechanstuart 發表於 2018-1-4 03:05 AM
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺、chan200308 賭區賭神 陳SIR、lovebearhl  水區白衣天使 靚伊伊、goldmonk 公仔箱第一頂超級發帖王 金爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
your friends
Pedestrian_A 發表於 2018-1-4 03:47 AM
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/003.gifyour girlfriend?itemid=8534466
Pedestrian_A 發表於 2018-1-4 03:48 AM
your other girlfriend
Pedestrian_A 發表於 2018-1-4 03:50 AM
多謝 Pedestrian_A 親王 的祝贺 !!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我1月4日的願望是:祝所有人身體健康 人人事事順心如意

我要選5號驚喜禮物包。
我1月4日的願望是:grace姐有精神、有知慧令吹水區繼續興旺
我要選 12 號驚喜禮物包。

1月3日【許願送大禮】派獎啦!!!
...
gracechanstuart 發表於 2018-1-4 03:05 AM
多謝Grace姐和各位大金主
我1月4日的願望是:grace姐有精神、有知慧令吹水區繼續興旺
我要選 12 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2018-1-4 10:32 AM
BB 下午好

今天已選號碼

尚餘號碼: 1、4、6、15、16、19

我1月4日的願望是: 希望工作順順利利!! 仲有多謝 grace 姐派獎
我要選 19 號驚喜禮物包。
我1月4日的願望是: 祝大家身體健康!世界和平!
我要選 15 號驚喜禮物包。
外星貓E生

1月4日,這個好玩的帖希望可以繼續下去
我選擇15號禮物
15 號 剛被選,單號以下一個未被選號碼,即16號為你的驚喜禮物包。-Grace