返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2009-2-3 02:45 AM 發表

我追的上来。。。你系没奖励我啊。。。
如果你超越我 我私人形醒你1000萬
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 chuu 於 2009-2-3 02:54 AM 發表

你唔好甘有信心啵。。。跌到下去就笑死我。。。
長賭系靠眼光架 我當然有D實力喇
原帖由 chuu 於 2009-2-3 02:56 AM 發表

好。。。系甘我就俾点厉害俾你睇。。。
但是Sport 投注區好像少佐好多比赛。。。法甲都唔开架??
法甲有咩
原帖由 blueocean 於 2009-2-3 03:01 AM 發表
welcome back kingworld
good to have NBA games again
如果歡迎我 晤該封返幾千萬利事俾我喇
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:02 AM 發表

长赌必输。。。
我已賭為生架
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:04 AM 發表

法甲,葡超,荷甲都无开。。。。
你講上星期
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:08 AM 發表

甘你埋好有钱。。。
錢多你少少J
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:09 AM 發表

系啊。。。
听日又有荷甲,你地仲没开。。。
聽日至開喇 意架醉左
原帖由 blueocean 於 2009-2-3 03:10 AM 發表

don't be so greedy
孤寒鬼
原帖由 blueocean 於 2009-2-3 03:10 AM 發表

I think you will be better if you don't follow me
您贏了 137 場  輸了 185 場  得勝差是 -48 場
得勝率是 42.5465838509 %   輸了 4187600 元  
在獎金排行榜排名第 693 位 ...
抵你死 晤跟我
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:13 AM 發表

甘你睇我架。。。
您贏了 376 場  輸了 444 場  得勝差是 -68 場
得勝率是 45.8536585366 %   輸了 9765400 元  
在獎金排行榜排名第 703 位
要燒炮仗慶祝
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:14 AM 發表

下次我等你虛擬足球投注區开盘我就奋身赌。。。
你身家遲早輸曬俾我
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:16 AM 發表

真系懒。。。
俾你踢爆添
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:18 AM 發表

报警察抓你。。。
衰神
原帖由 chuu 於 2009-2-3 03:20 AM 發表

呢个星期开唔。。。等我去捧场。。。
你賭甘細