返回列表 回復 發帖

[自拍] 我冇化妝既相

,  描述: 我好少影冇化妝既相..
我冇化妝.係咪好殘a????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好心你就用呢像素好D噶印啦
not bad. I prefer girl that without makeup looks
哇!!还是很漂亮哦!!
原帖由 056123 於 2008-8-19 07:12 PM 發表
. Y2 n2 C* l3 T) z9 b9 P8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好心你就用呢像素好D噶印啦
$ K5 _/ s* q5 {7 M* }6 X7 {8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咩啵.你咁講ga><=[
原帖由 razom 於 2008-8-19 07:15 PM 發表
  `7 A3 Y7 M$ F; o# E6 Q* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。not bad. I prefer girl that without makeup looks
( B$ _! o  e) U3 _( n# {% {
oh..原來咁既.
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:42 PM 發表
' z! N# G! w; ^/ X* p! }www.tvboxnow.com哇!!还是很漂亮哦!!
www.tvboxnow.com: N+ n1 W3 w5 \* q
嘻..我要keep 好皮膚唷..多謝你讚賞
thanks
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
原帖由 sky8761 於 2008-8-20 10:46 AM 發表
3 U# i  O# U( o+ pthanks
www.tvboxnow.com) v  ]& v( a# Y9 M- m
HA.我THANKS你至岩
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:18 PM 發表 # u+ W6 S' M6 Y7 z/ A
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
! l! W8 V& }5 M1 D4 ?/ |多謝你的FEEDBACK
原帖由 manholo 於 2008-8-20 12:32 PM 發表
/ @, @# d: G/ k/ @0 p" OOH~ no bad
, d" \/ b$ h( k& A" N6 J5 K
THANKS YOU VERY MUCH
原帖由 edwin10 於 2008-8-20 06:29 PM 發表
% r$ u# s7 L' y- H9 t. nwww.tvboxnow.com不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
- u6 U- Z6 [' }  w
我會繼續努力...