返回列表 回復 發帖

[自拍] 我冇化妝既相

,  描述: 我好少影冇化妝既相..
我冇化妝.係咪好殘a????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好心你就用呢像素好D噶印啦
not bad. I prefer girl that without makeup looks
哇!!还是很漂亮哦!!
原帖由 056123 於 2008-8-19 07:12 PM 發表
, {( |' m/ B5 J! F3 N" d公仔箱論壇好心你就用呢像素好D噶印啦
7 ?' t' \$ E$ }tvb now,tvbnow,bttvb咩啵.你咁講ga><=[
原帖由 razom 於 2008-8-19 07:15 PM 發表
1 V- {  I; }6 s# ~& U; A9 r. @+ E' gwww.tvboxnow.comnot bad. I prefer girl that without makeup looks
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, x1 i3 [9 p: Z4 w( Q6 @8 C
oh..原來咁既.
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:42 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% K  X% r5 i0 M7 F- D% x* i
哇!!还是很漂亮哦!!
公仔箱論壇6 I0 N, ]' g6 Y; J8 ^, r
嘻..我要keep 好皮膚唷..多謝你讚賞
thanks
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
原帖由 sky8761 於 2008-8-20 10:46 AM 發表
! k, |/ D* g, }6 g3 D9 Fthanks
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [- _; P, g* h, F* S9 W6 q# |: X
HA.我THANKS你至岩
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:18 PM 發表   }+ ?0 o6 }* L
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
! r1 `) p* I+ i/ o( g7 \* E- rwww.tvboxnow.com多謝你的FEEDBACK
原帖由 manholo 於 2008-8-20 12:32 PM 發表 公仔箱論壇7 A( e: C' z- G# t
OH~ no bad
www.tvboxnow.com; R, J) F2 X1 P5 T
THANKS YOU VERY MUCH
原帖由 edwin10 於 2008-8-20 06:29 PM 發表
& {; h( Y6 Y" Y. j8 y. D0 p1 ?) m+ H$ z不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
# \6 C. g' R6 i" \4 [
我會繼續努力...