返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-11-17 08:49 PM 發表

西甲太难琢磨,

爆冷好像吃生菜一样。。。

太难买球员啦。。。

现在都还没有捉到点买球员
我之前买落嘅三位皇家球员,
睇嚟係时候放生。。。
其中最唔适得VAN DER VAART。。
原帖由 devin 於 2008-11-17 08:59 PM 發表

我都是。。。

我买VAN DER VAART个阵只有4蚊,

卖左很可惜。。。

不过他一直没表现---很矛盾。。。
就好似英超我哋买GIVEN一样道理。
有时候仲要俾扣分。。。。
买個 冇落场 嘅球员都唔驶被扣分。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-18 11:49 PM 發表

大家看到你的厉害,想摆你为师
哈哈。。。我由第一日已经睇仲佢,
所以趁快拉佢加盟我嘅组合。。。
原帖由 peng112233 於 2008-11-21 04:19 AM 發表
first time get champion. happy.
my new bird team get champion too. haha.
恭喜嗮你 加油啊!
各位唔驶咁客气啦。。。
仲有一個月就係 上半季截止,
大家一定要努力赶上。。。
原帖由 chfong2 於 2008-11-25 03:06 AM 發表
很难想象今期只得4.5分。哈哈哈
我好你少少 有26分,
但都係唔记得换MESSI落场!
嗮咗個前锋!
原帖由 wlt1110 於 2008-12-5 12:27 PM 發表
今期在连庄!!
咁我唯有希望以打败WLT兄为目标。。。
呢期我有信心。。
Devin兄 我哋买嘅 Saviola 可能得0分,
冇机会落场 因为 G. Higuaín 已经好返,
随时候命。。。
再加上 R. van der Vaart,
我哋大家啱啱好有40几分!
下星期再努力过啦。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-10 11:03 AM 發表
成绩还没有出炉吗
已经出咗。。。。
希望尽快忘记今期!
原帖由 woodstock1221 於 2008-12-11 10:46 PM 發表
我都是尽快忘记2分。。。尽快忘记2分
哈哈。。。其实要真正获得两分真係有D难度!
仲要确保11位球员有落场。。。??
原帖由 mikeyap 於 2008-12-15 06:10 PM 發表
this week only got 36.5 point...... ....死的。。。。。。
唔知点安慰你好。。。。努力加油吧!
原帖由 mikeyap 於 2008-12-19 11:34 PM 發表

死啦。。。。。过了leanming 大哥。。。。。 再来一个wlt1110 大大哥。。。。

死定。。。。。
哈哈。。。入得嚟参加全部都係强者!
就算係好少上嚟吹水嘅参赛者都有好犀利。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-19 11:46 PM 發表

哈哈哈。。。。。现在很少人来吹水。。。。。。很静。。。。。
咁希望 YAP 兄以后可以多D上嚟喇。
万事起头难 有你之后就应该继续有其他会员嚟!
请多多支持啦。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-20 12:50 AM 發表

actually i alaways come here but only see see only , coz i'm dont know want say what......ha ha ha ...
哈哈。。呢度唔一定要遘波!
可以同大家分享下你认为想分享的事情。
另外 西甲球员其实都唔係话非常熟悉,
所以好多时候都係要靠大家一齐讨论嚟增加知识。