返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2009-2-19 12:36 PM 發表

睇 R. van Nistelrooy 就知啦。。。受伤甘耐身价仲甘高。。。。

ETO+MESSI 现阶段应该没人会舍得买。。。因为买他们其中一个就等于买2-3个球员。。。。 ...
但侅西甲。。。15-16蚊球员分分仲都冇正选!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-21 09:36 PM 發表

但侅西甲。。。15-16蚊球员分分仲都冇正选!
呢个星期真系好差。。。买一个RAUL可以拿好高分。。。
绞尽脑汁 都係得果40.50。。。
唔合格啊。。。
FANTASY WEEK24 成绩已经出炉!
恭喜嗮 jim兄连续两個星期获得 各人赛事冠军!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-25 01:45 AM 發表
绞尽脑汁 都係得果40.50。。。
唔合格啊。。。
呢期得11分。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-25 01:50 PM 發表
FANTASY WEEK24 成绩已经出炉!
恭喜嗮 jim兄连续两個星期获得 各人赛事冠军!
排名越降越底。。。
原帖由 chuu 於 2009-2-25 11:46 PM 發表

排名越降越底。。。
不妨参考下 jim兄 买D乜球员啦。。。
我一样要向佢学习吓。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-27 12:37 AM 發表

我一样要向佢学习吓。。
呢期唔知拿唔拿到高分叻。。。
原帖由 chuu 於 2009-3-1 11:15 PM 發表

呢期唔知拿唔拿到高分叻。。。
WEEK 25 RESULT RELEASED!!
Congratulation to Mr. WLT!!
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-3 05:04 PM 發表

WEEK 25 RESULT RELEASED!!
Congratulation to Mr. WLT!!
上个礼拜多达6名球员无上场踢。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-27 12:37 AM 發表

我一样要向佢学习吓。。
jason兄咁大頂高帽笠落嚟啊 !搞到我呢期睇都睇唔到路,買錯嗮人tim !哈!

Jason兄你好謙啫,應該我要多多向你學習! 我拍馬都追唔到你!
己所不欲,勿施于人
原帖由 jim5655 於 2009-3-4 09:48 PM 發表

jason兄咁大頂高帽笠落嚟啊 !搞到我呢期睇都睇唔到路,買錯嗮人tim !哈!

Jason兄你好謙啫,應該我要多多向你學習! 我拍馬都追唔到你! ...
哈哈。。。JIM兄绝对係 有料之人!
我肯定唔会睇错。。。
大家得分都咁接近 仲有好大机会!
估唔到西甲竞争力仲犀利过 英超!
原帖由 chuu 於 2009-3-4 10:23 AM 發表

上个礼拜多达6名球员无上场踢。。。。
我都有几位冇落场。。。。
西甲真係好难睇得出边位球员有机会落场!
WEEK26 FANTASY西甲 各人赛事已经出炉

恭喜嗮以下会员

chuu
cck_my
devin
WEEK26 FANTASY三人行 累计排行榜

已经出炉

恭喜嗮以下组合

《TVBNOW》梦幻足球
魔兽组合

连续两轮都获得冠亚军