返回列表 回復 發帖
重要通告:

咁多位参赛者,唔知有冇人发觉 FANTASY西甲嘅得分仲没完全更新??

因为小第有买Messi,而佢侅
Espanyol    * Corominas 19
’Barcelona    * Henry 75’    * Messi 89’ (pen.)
入波,但点解得分会係 =0呢??经过追查,
可能 YAHOO 方面仲没完全UPDATE嗮所有球员嘅得分。
同样问题发生侅 巴塞 队其他球员身上,
比如话Henry仔入咗呢季嘅 第一球!
但资料显示佢入波 =0。。。。而所有巴塞球员嘅得分都 =0,
S. Eto'oBARForward    33.81    10.75    0.00    43.00    4    3    5    6    1Sell this player
L. MessiBARForward    26.25Sell at 22.35    16.50    0.00    66.00    4    2    6    8    10
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-30 03:03 PM 發表
重要通告:

咁多位参赛者,唔知有冇人发觉 FANTASY西甲嘅得分仲没完全更新??

因为小第有买Messi,而佢侅

入波,但点解得分会係 =0呢??经过追查,
可能 YAHOO 方面仲没完全UPDATE嗮所有球员嘅得分。
同样问题发生侅 巴塞 队其 ...
yalo. haiz how ah?????
barcelona players all din have marks, quite sad.
i think is the match stop few min becoz of violence!!!! the fanz play fire there!!!

maybe is this problem!!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
请到以下连接下载附件查看西甲三人行和擂台对打的WEEK 5 暂时计分和积分榜,分数和成绩有可能会随巴塞球员计分而更改。。。

☆★☆★☆ 擂台对打站 赛程&积分榜☆★☆★☆
WEEK 2 派彩
必胜_Win 2008-10-3 09:37 PMTVB 50000 元積分轉出
Godblessyou 2008-10-3 09:36 PMTVB 30000 元積分轉出
nikotina 2008-10-3 09:36 PMTVB 10000 元積分轉出
WEEK 3 派彩
00-00-00 2008-10-3 09:41 PMTVB 50000 元積分轉出
可爱 2008-10-3 09:39 PMTVB 30000 元積分轉出
chfong2 2008-10-3 09:39 PMTVB 10000 元積分轉出
WEEK 4 派彩
leanming 2008-10-3 09:44 PMTVB 50000 元積分轉出
devin 2008-10-3 09:44 PMTVB 30000 元積分轉出
joshlier 2008-10-3 09:43 PMTVB 10000 元積分轉出

WEEK 2,3,4奖金已经派嗮!
恭喜嗮所有有份参与游戏嘅会员!
WEEK5奖金暂时保留,
我相信大家都知道 YAHOO 果边仲没 UPDATE 巴塞球员嘅得分!
啱啱先check过。。。。
多谢Jason兄帮忙派彩啊!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
点解week5 barcelona 点球员都是没分的??

week6 点分数都出左
原帖由 devin 於 2008-10-5 09:40 PM 發表

yahoo唔會唔記得掛
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 必胜_Win 於 2008-10-5 09:02 PM 發表
多谢Jason兄帮忙派彩啊!
唔驶客气!如果要帮手就更加好啦。。。嘻嘻!
原帖由 devin 於 2008-10-5 09:40 PM 發表

我啱啱check嚟。。。肯定係没加!
Messi WEEK5 --> Match Played = 0。
揾"鬼"嚟入波??!!??
原帖由 chu553358 於 2008-10-5 09:46 PM 發表

yahoo唔會唔記得掛
下季可能要换码头啦。。。
英超就几易揾。。。
但西甲.....唔知有冇人可以介绍可靠嘅网占呢??
so how the week 5 mark??????
follow the result without barcelona players????
原帖由 peng112233 於 2008-10-6 10:35 PM 發表
so how the week 5 mark??????
follow the result without barcelona players????
我会继续注意计分,如果有更改,我也会更改总计分。。请放心。。。
不过暂时就只有委屈那些week5买巴塞球员的朋友了。。
WEEK 6 的战绩已经完成,请到☆★☆★☆ 擂台对打站 赛程&积分榜☆★☆★☆查看。
附件里有三人行和擂台对打的计分和方程式。。。

如有问题或计分错误,请通知我。谢谢!
终于赢返一场 暂时脱离降级区。。。