返回列表 回復 發帖
再加上 R. van der Vaart,
我哋大家啱啱好有40几分!
下星期再努力过啦。。。。
成绩还没有出炉吗
原帖由 wlt1110 於 2008-12-10 11:03 AM 發表
成绩还没有出炉吗
已经出咗。。。。
希望尽快忘记今期!
我都是尽快忘记2分。。。尽快忘记2分

原帖由 woodstock1221 於 2008-12-11 10:46 PM 發表
我都是尽快忘记2分。。。尽快忘记2分
哈哈。。。其实要真正获得两分真係有D难度!
仲要确保11位球员有落场。。。??
why no update for 西班牙甲組聯賽球員停賽&受傷表???
where can find it????
原帖由 mikeyap 於 2008-12-12 23:29 發表
why no update for 西班牙甲組聯賽球員停賽&受傷表???
where can find it????
update咗喔。。不好意思最近有事要忙 update來遲了

this week 擂台对打站 vs leanming 大老。。。。 好但心。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-14 11:09 PM 發表
this week 擂台对打站 vs leanming 大老。。。。 好但心。。。
不用担心啦,你一定赢的
this week only got 36.5 point...... ....死的。。。。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-15 06:10 PM 發表
this week only got 36.5 point...... ....死的。。。。。。
唔知点安慰你好。。。。努力加油吧!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-16 06:11 PM 發表

唔知点安慰你好。。。。努力加油吧!
还好可以赢到leanming 大哥。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-14 11:15 PM 發表

不用担心啦,你一定赢的
死啦。。。。。过了leanming 大哥。。。。。 再来一个wlt1110 大大哥。。。。

死定。。。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-19 11:34 PM 發表

死啦。。。。。过了leanming 大哥。。。。。 再来一个wlt1110 大大哥。。。。

死定。。。。。
哈哈。。。入得嚟参加全部都係强者!
就算係好少上嚟吹水嘅参赛者都有好犀利。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-19 11:40 PM 發表

哈哈。。。入得嚟参加全部都係强者!
就算係好少上嚟吹水嘅参赛者都有好犀利。。。
哈哈哈。。。。。现在很少人来吹水。。。。。。很静。。。。。