返回列表 回復 發帖
点解最近西甲咁静局嘅??
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-14 09:57 AM 發表
点解最近西甲咁静局嘅??
d会员潜水还没有回来瓜
我有系。。。忙换人。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-14 10:13 AM 發表

d会员潜水还没有回来瓜
十五都过嗮喇。。。
可能同英超相比,
西甲冇咁受欢迎啦。。
原帖由 chuu 於 2009-2-14 11:23 AM 發表
我有系。。。忙换人。。。
我觉得大部分 TVBNOW 会员都唔兴换人,
如果你每一期都有换人 肯定有机会获得头几名!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-14 07:57 PM 發表

我觉得大部分 TVBNOW 会员都唔兴换人,
如果你每一期都有换人 肯定有机会获得头几名!
点人升的好贵。。。唔舍的换。。。
原帖由 chuu 於 2009-2-15 03:55 PM 發表

点人升的好贵。。。唔舍的换。。。
我都觉得D 球员 只会上升 唔会下跌!
尤其是 D GOAL KEEPER。。。。。
WEEK 23 分数榜!

参赛者每周得分总积分
WEEK 23
jim565566.50928.50
mikeyap52.00761.50
janleung51.50596.50
Selina50.00586.00
clever71850.00593.50
C_L_Beh48.50786.50
可爱47.00820.00
羅愛我46.00736.00
leanming45.50878.00
wlt111042.50860.00
wei2341.00719.50
悲酥清風40.50802.00
Ima2340.00926.00
joshlier40.00885.00
00-00-0038.00811.00
HONBITERU38.00829.00
Bra FC37.00869.50
kenny26637.00425.00
必胜_Win36.00626.50
jacksonkua35.00985.00
jackal82834.00614.50
chuu31.00828.00
ronnie2330.50376.50
Godblessyou30.00837.50
feimiao029.00773.50
chfong228.50772.00
brian362828.50401.50
woodstock122127.50824.00
jclai27.00594.50
devin26.50840.00
walala25.50647.00
nikotina23.50685.50
后勤部长23.00709.00
ballman166820.50468.50
cck_my19.00710.50
tatmingtai18.50642.50
0308197918.00771.00
chu55335812.00844.00
peng11223312.00780.00
sic7.50725.50
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-18 03:55 PM 發表

我都觉得D 球员 只会上升 唔会下跌!
尤其是 D GOAL KEEPER。。。。。
系啊。。。 守门员有一场表现的好就会升的好快。。。
皇马架 RAUL 就升的好快。。。前几场我买他的时候先系14-15 左右。。。
我睇他应该好难再跌下来。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-18 09:35 PM 發表
WEEK 23 分数榜!

参赛者每周得分总积分WEEK 23jim565566.50928.50mikeyap52.00761.50janleung51.50596.50Selina50.00586.00clever71850.00593.50C_L_Beh48.50786.50可爱47.00820.00羅愛我46.00736.00leanming45.508 ...
呢期表现仲系甘差。。。
原帖由 chuu 於 2009-2-19 01:08 AM 發表

系啊。。。 守门员有一场表现的好就会升的好快。。。
皇马架 RAUL 就升的好快。。。前几场我买他的时候先系14-15 左右。。。
我睇他应该好难再跌下来。。。 ...
就算受伤都冇乜可能扣身价!
除非受到禁赛啦。。。

ETO+MESSI 已经超过大半個 BUDGET。
西甲的身价好吓人!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-19 09:45 AM 發表

就算受伤都冇乜可能扣身价!
除非受到禁赛啦。。。

ETO+MESSI 已经超过大半個 BUDGET。
睇 R. van Nistelrooy 就知啦。。。受伤甘耐身价仲甘高。。。。

ETO+MESSI 现阶段应该没人会舍得买。。。因为买他们其中一个就等于买2-3个球员。。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-19 11:15 AM 發表
西甲的身价好吓人!
你的人也唔错。。。。
呢期我大换血。。。换佐5个人。。。。