返回列表 回復 發帖

回應 jacksonkua 第 90 篇文章

是哦!

我好才买到个卡努特拿35分吧了!

不是的话就。。。。。。。

近来比较忙西甲fantasy的分数还没公布出来,对不起大家哦!

我近来比较忙

我会尽快报上给大家看的。说声不好意思哦。
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]

回應 必胜_Win 第 91 篇文章

慢慢来,没关系的!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-18 12:08 AM 發表
是哦!

我好才买到个卡努特拿35分吧了!

不是的话就。。。。。。。

近来比较忙西甲fantasy的分数还没公布出来,对不起大家哦!

我近来比较忙

我会尽快报上给大家看的。说声不好意思哦。 ...
哈哈。。。慢慢嚟啦。。。。
你咁快反而我有压力啊。
而YAHOO呢排又钟意换得分,
要做两次工。
第一次就自己拿冠军!

好像有点“做球”的感觉哦!
第二期只有 必胜兄 达到合格的60分,

其他人都不及格
大家今期可以考慮一下Almeria(艾美利亞)一些球員
下場對手是Málaga(馬拉加)
Goalkeeping Statistics
NUMNAMEGSSBSVGCFCFSYCRCWLD
1Diego Alves20430210000
Outfield Statistics
NUMNAMEGSSBGSHSGAFCFSYCRC
15Miguel Angel Corona2005113510
2Bruno2001016010
24Juanito2001002910
17Juan Manuel Ortiz2012104400
22Mané2001002300
25Hernan Dario Pellerano2011103200
11Pablo Piatti2012103500
9Negredo20232061000
12Chico2002113100
4Julio Alvarez Mosquera2003101600
5Kalu Uche0201002210
13Suarez Esteban0000000000
8Albert Crusat0200001210
23Fernando Soriano0000000000
21Carlos García Badías0000000000
19Natalio0100001200
20Esteban Solari0101000100

Glossary
GS: Games Started, SB: Used as Substitute, G: Goals, A: Assists, SH: Shots, SG: Shots on goal, YC: Yellow Cards, RC: Red Cards, FC: Fouls Committed, FS: Fouls Suffered, SV: Saves, GC: Goals conceded, W: Wins, L: Losses, D: Draws

我個人推薦的

艾美利亞前鋒市價平均分週 2總分數出賽GSOTCWFW
尼格度16.2213.2512.0026.50222210

艾美利亞中場市價平均分週 2總分數出賽GSOTCWFWP. Piatti6.305.7510.5011.5021105

評分次數

• jacksonkua

原帖由 必胜_Win 於 2008-9-18 08:34 PM 發表
第一次就自己拿冠军!

好像有点“做球”的感觉哦!
哈哈!你係西甲呢度嘅大佬,
由你攞冠军都正常不过,
之前上季嘅英超都係我获得冠军,
所以相信冇人会咁认为!
原帖由 devin 於 2008-9-18 08:36 PM 發表
第二期只有 必胜兄 达到合格的60分,

其他人都不及格
哈哈。。。。其他人要从考!
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-18 08:36 PM 發表
大家今期可以考慮一下Almeria(艾美利亞)一些球員
下場對手是Málaga(馬拉加)
多谢嗮WOOD兄!等我慢慢参考下先!
有冇人发觉西甲FANTASY越嚟越多会员加入??
恭喜嗮Leanming兄&华仔!
呢点可以证明你哋搞得几成功。。。

也多的你天天来帮忙踩场啊!

谢谢你啊!

yahoo出了問題喔。。更改不到球員。
大家記得第4期比賽是本星期四
第 4 星期的賽程
時間 比賽
星期四, 9月 25日 巴塞隆拿 對 貝迪斯
星期四, 9月 25日 基達菲 對 馬德里體育會
星期四, 9月 25日 奧沙辛拿 對 拉科魯尼亞
星期四, 9月 25日 皇家馬德里 對 希杭
星期四, 9月 25日 維拉利爾 對 桑坦德
星期四, 9月 25日 西維爾 對 愛斯賓奴
星期五, 9月 26日 馬略卡 對 紐文西亞
星期五, 9月 26日 馬拉加 對 華倫西亞
星期五, 9月 26日 維爾瓦 對 畢爾包
星期五, 9月 26日 華拉度列 對 艾美利亞

原帖由 woodstock1221 於 2008-9-23 06:47 PM 發表
yahoo出了問題喔。。更改不到球員。
大家記得第4期比賽是本星期四
第 4 星期的賽程
時間 比賽
星期四, 9月 25日 巴塞隆拿 對 貝迪斯
星期四, 9月 25日 基達菲 對 馬德里體育會
星期四, 9月 25日 奧沙辛拿  ...
所有球员嘅Market Value都係=0
但昨日我啱啱换嗮球员的确冇问题,
可惜之前我唔记得set自己嘅时间,
依家用嘅应该係当地时间
Week 5 (deadline: Tue 23 Sep 3:00AM PDT)
可能已经截止???
睇嚟已经截止!
因为我可以见到你哋WEEK4所购买D球员!
所以就唔可以再进行任何买卖!
近来雅虎update都好慢哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-24 06:26 PM 發表
近来雅虎update都好慢哦!
哈哈!可能我会申请做YAHOO嘅评分员!
咁到时候就唔惊迟出啦。。。。