返回列表 回復 發帖
原帖由 leanming 於 2008-9-10 07:31 AM 發表

devin兄,得失球由得失分来代替。

例子:球员A得分是57.65
         球员B得分是97.05
         那么球员B的得失分是(97.05-57.65)=39.40分

先看积分,如果一样,就看得失分,如果又一样,最后就是得分最高者;就如英超联赛一 ...
冇错!我赞同,咁就唔会出现参赛者"同分"嘅情况出现!
Leanming兄搞游戏真係o念得周到!

可能过咗一两期之后,
大家将更加了解记分方法。
辛苦嗮Leanming兄喇!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-10 06:25 PM 發表
Leanming兄做事,我放心!
哈哈!胜兄有Leanming咁好嘅会员帮手,
真係令人羡慕!
原帖由 leanming 於 2008-9-11 07:46 AM 發表

要搞就要搞到每个人玩得开心,热闹。。。也谢谢那么多人报名参加。。。
哈哈!TVBNOW搞"小联赛",
咁有睇头嘅游戏必定好多会员有兴趣啦。。。
而且仲係乜都唔驶做就更加多人愿意参与。
原帖由 Godblessyou 於 2008-9-11 09:31 PM 發表
what is you guys' formation? I'm using 3-4-3....
我都係用惯3-4-3!
全面出击形!
欢迎God兄,
你已经加入英超,
快D加入西甲啦。。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-11 10:34 PM 發表

god兄以加入了!

谢谢Jason兄,推荐我以成为版主了!

谢谢你的帮助!
唔好咁遘,大家都係同事,
以后就多多关照啦。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 07:14 PM 發表

没问题!
前辈,多多提点哦!
哈哈。。胜兄呢期有冇信心啊??
我就有信心可以排头20名。。。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 09:08 PM 發表

这期英超,我就很有信心前10名哦!

西甲就要看造化了!
哈哈!我都一样!
英超比较有把握!
西甲暂时D球员都唔係咁熟悉,
但我相信今年之后必定。。。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 09:24 PM 發表

我很看好阿森纳的t.walcot的,但前面几场都没什么出场机会
我都冇买佢!
因为呢轮对手唔係Croatia!
而係一路来都俾阿仙奴麻烦嘅玫瑰军团!
我觉得西甲最好最有效率嘅前锋都係David Villa!
可惜佢唔係踢皇马或巴塞!
原帖由 devin 於 2008-9-12 10:49 PM 發表
有什么网站可以知道西甲球员有没有受伤的??
我呢個下午揾咗几個钟都揾唔到!
就连"预测阵容"都唔知边度有。。。
原帖由 devin 於 2008-9-12 10:57 PM 發表

甘买球员都几大难度,

唔知点球员有没有受伤。
我都係根据上一场嘅球员出赛记录来估佢哋有冇机会出场!
如果有好嘅网站我会话你知!
原帖由 devin 於 2008-9-13 09:15 AM 發表
现实中robinho转会去左曼城队,

而西甲的fantasy 里有robinho,

甘我西甲买robinho会不会有分数呢
梗係冇啦。。。。YAHOO仲没有咁"犀利"!
原帖由 devin 於 2008-9-13 09:48 AM 發表

还以为有分数想买来玩玩
我觉得暂时如果唔係咁熟悉,
应该买D强队嘅前锋。。。
我都有巴塞&皇马前锋。。。
原帖由 devin 於 2008-9-13 10:14 AM 發表
我买左 villa + aguero + robben 的组合。

应该掂呱。
哈哈。。。嗮咗咁多钱买三位前锋,
咁你嘅中场+后卫应该好水。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 11:28 PM 發表
既然有英超自己的网站,我想应该也有西甲自己的网站吧,但是全部都是西班牙文。。哈哈
係咯。。。。暂时依家所有新闻都係"西文",
睇来要学下西班牙语言先得喇。。。