返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2009-2-14 11:23 AM 發表
我有系。。。忙换人。。。
我觉得大部分 TVBNOW 会员都唔兴换人,
如果你每一期都有换人 肯定有机会获得头几名!
原帖由 chuu 於 2009-2-15 03:55 PM 發表

点人升的好贵。。。唔舍的换。。。
我都觉得D 球员 只会上升 唔会下跌!
尤其是 D GOAL KEEPER。。。。。
WEEK 23 分数榜!

参赛者每周得分总积分
WEEK 23
jim565566.50928.50
mikeyap52.00761.50
janleung51.50596.50
Selina50.00586.00
clever71850.00593.50
C_L_Beh48.50786.50
可爱47.00820.00
羅愛我46.00736.00
leanming45.50878.00
wlt111042.50860.00
wei2341.00719.50
悲酥清風40.50802.00
Ima2340.00926.00
joshlier40.00885.00
00-00-0038.00811.00
HONBITERU38.00829.00
Bra FC37.00869.50
kenny26637.00425.00
必胜_Win36.00626.50
jacksonkua35.00985.00
jackal82834.00614.50
chuu31.00828.00
ronnie2330.50376.50
Godblessyou30.00837.50
feimiao029.00773.50
chfong228.50772.00
brian362828.50401.50
woodstock122127.50824.00
jclai27.00594.50
devin26.50840.00
walala25.50647.00
nikotina23.50685.50
后勤部长23.00709.00
ballman166820.50468.50
cck_my19.00710.50
tatmingtai18.50642.50
0308197918.00771.00
chu55335812.00844.00
peng11223312.00780.00
sic7.50725.50
原帖由 chuu 於 2009-2-19 01:08 AM 發表

系啊。。。 守门员有一场表现的好就会升的好快。。。
皇马架 RAUL 就升的好快。。。前几场我买他的时候先系14-15 左右。。。
我睇他应该好难再跌下来。。。 ...
就算受伤都冇乜可能扣身价!
除非受到禁赛啦。。。

ETO+MESSI 已经超过大半個 BUDGET。
原帖由 chuu 於 2009-2-19 12:36 PM 發表

睇 R. van Nistelrooy 就知啦。。。受伤甘耐身价仲甘高。。。。

ETO+MESSI 现阶段应该没人会舍得买。。。因为买他们其中一个就等于买2-3个球员。。。。 ...
但侅西甲。。。15-16蚊球员分分仲都冇正选!
绞尽脑汁 都係得果40.50。。。
唔合格啊。。。
FANTASY WEEK24 成绩已经出炉!
恭喜嗮 jim兄连续两個星期获得 各人赛事冠军!
原帖由 chuu 於 2009-2-25 11:46 PM 發表

排名越降越底。。。
不妨参考下 jim兄 买D乜球员啦。。。
我一样要向佢学习吓。。
原帖由 chuu 於 2009-3-1 11:15 PM 發表

呢期唔知拿唔拿到高分叻。。。
WEEK 25 RESULT RELEASED!!
Congratulation to Mr. WLT!!
原帖由 jim5655 於 2009-3-4 09:48 PM 發表

jason兄咁大頂高帽笠落嚟啊 !搞到我呢期睇都睇唔到路,買錯嗮人tim !哈!

Jason兄你好謙啫,應該我要多多向你學習! 我拍馬都追唔到你! ...
哈哈。。。JIM兄绝对係 有料之人!
我肯定唔会睇错。。。
大家得分都咁接近 仲有好大机会!
估唔到西甲竞争力仲犀利过 英超!
原帖由 chuu 於 2009-3-4 10:23 AM 發表

上个礼拜多达6名球员无上场踢。。。。
我都有几位冇落场。。。。
西甲真係好难睇得出边位球员有机会落场!
WEEK26 FANTASY西甲 各人赛事已经出炉

恭喜嗮以下会员

chuu
cck_my
devin
WEEK26 FANTASY三人行 累计排行榜

已经出炉

恭喜嗮以下组合

《TVBNOW》梦幻足球
魔兽组合

连续两轮都获得冠亚军
C. Marchena
G. Iraizoz
I. Bouzón

"扣"咗我接近。。17分。。。。
原帖由 devin 於 2009-3-15 03:00 PM 發表

你仲Cover到咪好咯。。。

我依家仲俾扣紧10几分
係咯。。。好彩 Robben 有成二十分,
如果唔係 都唔知点算好。。。。
希望其他球员有表现啦。。。