返回列表 回復 發帖
有的玩,那可少了我呢
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 04:42 PM 發表

有得玩先蒲头??
报名咗??
报左咯
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 08:39 PM 發表

WLT兄熟悉西甲球队吗??
还可以啦,多看报纸,杂志,所以较熟悉一点。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 11:43 PM 發表

我都係最近先"进补"。。。
之前净係比较熟悉巴塞,
其他几队就。。。。
只要多加留意新闻就可以的啦,不过还不至于可以记得中下游队伍球员的名字,还是比较清楚那些大牌的。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 12:12 AM 發表

其实西甲净係前锋比较贵,
而防守中场&后卫就平过英超,
所以如果能够好好把握买卖球员,
应该唔係几难。。。最多都係排20名!
哈哈,暂时有20位参加,大家拭目以待
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 09:50 AM 發表
FANTASY西甲同FANTAS英超嘅[截止时间]有出入!
到今日都仲没改返!
搞到我唔知应该点做!
而新加入嘅球员比如话:"Robinho"等人都仲没出现!
还是跟yahoo fantasy 的赛程买入
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 12:56 PM 發表

呢個周末冇联赛赛事!
真係几闷,而且最重要係FANTASY游戏都一样休息。
幸好还有世界杯入选赛顶看,所以不会那么闷,不过是第一场,所以我想会有很多冷门盘
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 02:30 PM 發表

惨喇呢次!我全部支持强队,
大多数都买佢哋赢波!
哈哈,支持强队是不错的,但是也不可盲目支持强队,因为有时他们会赢球输盘的,所以得小心
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-6 05:30 PM 發表

加油啊!
看报纸,好有学问啊!
总之是有关足球的杂志,我一定会看,所以通常都是从杂志报章获得咨询
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 10:13 PM 發表

我已经跌出 Sport 投注區十大!
估计都几难入返!
都係"支持强队"嘅后果!
haha。。。。我在你们的后面徘徊,这么近,那么远
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 11:33 PM 發表

咁WLT兄既係排第几姐???
排名第35,但是赢的钱少之又少,只有6位数而已,就算10多名,也是7位数还是1字带头呢
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-8 09:43 PM 發表

咁大家一齐努力啦。。。。
世界杯第二轮入选赛千万别支持强队喔,记住赢球输盘的道理,那些大贵摆明就是吃小鬼的钱。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-9 11:48 PM 發表

哈哈。。。早D听你遘我就唔驶输咁多喇!
在虚拟时间可以尽情的去赌,在现实生活中要控制。不然会赌到倾家荡产,妻离子散,等等悲剧发生。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 04:08 PM 發表

WLT兄嘅教诲等大家明白到赌博嘅真蹄!
Sport 投注區-->我场场都支持,
如果有足够时间落注,我肯定唔会错过,
但现实生活当中就一场都没赌过,
认识我嘅朋友都应该知道。。。。 ...
我也是跟你一样,不过最近我有看波经报刊书,可是没有赌。。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-10 08:16 PM 發表

好好仔啊!

我以前是赌徒 ,但现在以没赌了
最重要的是你知错能改