返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-3 02:14 PM 發表

oh..dobi...那你都要小心d la......blow water during shower......
点同呢 我喺INSIDE   ........   佢喺OUTSIDE  HAHAHA........佢扮勁之嘛
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 02:22 PM 發表
死dobi又跑出来,干嘛!

溝你呀.......
原帖由 wongjj 於 2008-10-3 02:29 PM 發表
dobi...u  r bad girl... ....

but i want to introduce u to blueocean bor~~he likes bad girl~~
COME  ON  COME  ON   溝啦溝啦.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:36 PM 發表

little white 沟 u...
HAHAHA.....小白溝我就天下大亂嘞
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 02:47 PM 發表
我才不要坏女孩呢!
我先正係可愛好孩子呀.......你都唔識貨
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:47 PM 發表

点解啊...
鬧交鬧到禁言啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 02:55 PM 發表
那真是抵死咯!
你咁少氣.......你估你冇份呀
DICK DICK 我又嚟咗呀.............
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 11:46 AM 發表
知道啦!看见你啦!对了,你是哪里人啊?我忘了!
邊到.......咪同WONGJJ一样囉.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:08 PM 發表
不好意识,人老记性差!
你要知我係邊做セ呀 追殺我呀
原帖由 CC517 於 2008-10-5 12:13 PM 發表

小丁, 好久不見.
其實我每日都有嚟不過一陣咋......一來個綱超級慢到爆炸....二來大牛YESTERDAY做咗手術要照顧佢呀......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:14 PM 發表
今天不要了!你有msn吗?pm我,好吗?
你今日唔殺我咋............仲問我MSN.......我好驚呀...........你係咪愛上我呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 12:32 PM 發表
有没有奖金楼啊...
有冇錢派呀.......... DICK  DICK
原帖由 CC517 於 2008-10-5 12:28 PM 發表

誰是大牛, 做乜手術, 好了沒有  
大牛太肥......要抽脂
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 12:45 PM 發表
当我认为是灌水的,就没钱拿!在此重复 金楼在6x33楼!奖金是一百万!我会爬楼看!如有编辑过,视为灌水!
点敢玩嘢吖.......你咁少氣 唔怕你追殺咩