返回列表 回復 發帖
点阿仙奴入波先咁多球迷嚟捧场嘅???
阿仙奴侅短短果5分钟射咗超过十次!
两次中柱,两次SHOOT ON TARGET,
入两球。。。真係犀利!
暂时我觉得BENDTNER嘅表现几好!
但佢同ADEBAYOR之间好似仲有问题没解决!
有几次ADEBAYOR都唔交波俾佢。
原帖由 merelyn.xin 於 2008-9-21 01:06 AM 發表
我是streamin geh..不能一心二用嘛
O。I。C你係用STREAMYX睇现场直播,
我就睇ASTRO STAR SPORT!
原帖由 wai4080 於 2008-9-21 01:09 AM 發表
我一向认为Bendtner是Arsenal的秘密武器!
果然没看错人!
丹麦人虽然身材高大,但是身手一样灵活标青!
WENGER选择俾PERSIE休息下。。。。
证明冇错!如果再领先一球,
建议就连VELA都放迈落场,
等D后生球员可以训练下身手!
ALMUNIA救咗阿仙奴几次,
如果俾LEHMANN,
唔知会点呢??

原帖由 merelyn.xin 於 2008-9-21 01:14 AM 發表

你就好啦,我geh好慢啊,
XIN兄有冇发觉今日STREAMYX好慢??

半场赛果:

波顿 1-2 阿仙奴

入波:DAVIES,BENDTNER,EBOUTE

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
希望CLICHY冇事喇。。。
波顿的确出咗名踢人,
每次阿仙奴遇上佢哋肯定有球员受伤,
估唔到呢次嘅受害者係CLICHY!
原帖由 wai4080 於 2008-9-21 01:20 AM 發表
如果你们开livescore.goal.com,更加快知道现场成绩,
起码快Astro分半钟以上哦。。
试试看吧!
净係放赛果或有得睇???
我都知道ASTRO慢。。。但冇得选择,
因为网上直播有时唔够清晰,
又会HENGHENG哋。。。
原帖由 merelyn.xin 於 2008-9-21 01:23 AM 發表

似好好好慢啊...
我就连DOWNLOAD都受影响。。。。。。
原帖由 GQG 於 2008-9-21 01:27 AM 發表
如果可以再进一粒…
可以换Gibbs上来替Clichy…
我仲没有机会睇GIBBS踢波,
都几期待下。。。。
又可能Wenger会放WALCOTT然后调SONG代替CLICHY!
但法仔同巴西仔两位咁细只,
根本唔够波顿嘅中场抢波!
原帖由 wai4080 於 2008-9-21 01:30 AM 發表

只是赛果!但至少预知边队入波先罗。。。
嘻嘻!WAI兄都係来自KL??
原帖由 GQG 於 2008-9-21 01:30 AM 發表

我又唔会啵… 一切正常啦…
咁就可能我住呢区有问题!!!
原帖由 GQG 於 2008-9-21 01:31 AM 發表

唔爽咯…
係啊!知道边位入波先睇ASTRO的确唔够刺激!
所以我都好少睇LIVESCORE,
除非冇现场直播。。。。。