返回列表 回復 發帖
Almunia又啱啱做咗英雄!
14分钟,Cisse单刀直入,
都係Almunia够冷静。。
但Cisse的确俾咗唔少麻烦阿仙奴后卫。
又一個射中目标!
+油呀 Arsenal
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
o.... half la.... still 0:0 a.... hope arsenal will be better at another half la....
半场赛果

新得兰 0-0 阿仙奴

另外英超果两场波都係上半场0-0收场!

Sunderland 0 - 0 Arsenal  
West Bromwich 0 - 0 Fulham  
Wigan Athletic 0 - 0 Middlesbrough
原帖由 chuu 於 2008-10-4 10:49 PM 發表
o.... half la.... still 0:0 a.... hope arsenal will be better at another half la....
如果可以快D放迈 Nazri Bentner 等人落场效果应该仲好!
我总係觉得阿仙奴D主力最近冇乜心机踢好英超。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 10:56 PM 發表

如果可以快D放迈 Nazri Bentner 等人落场效果应该仲好!
我总係觉得阿仙奴D主力最近冇乜心机踢好英超。。。
yes.... i think also a.... but i think wenger put 5 player as defender maybe scare will lose a....
原帖由 chuu 於 2008-10-4 10:59 PM 發表

yes.... i think also a.... but i think wenger put 5 player as defender maybe scare will lose a....
無睇上半場 唔知阿仙奴既表現
我而家開始睇下半場
相信下半場會加強攻力
亦都相信阿仙奴能嬴波
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-4 11:04 PM 發表

無睇上半場 唔知阿仙奴既表現
我而家開始睇下半場
相信下半場會加強攻力
亦都相信阿仙奴能嬴波
o... so you must watch and support arsenal la.... it start la.....
一秒天堂,一秒地狱。。
Sunderland 1 - 0 Arsenal .... oh my god.....
o..... 1:1 la.....
Arsenal已经变成人人可以欺负的客场病猫。。
不过一分好过输球吧!
至少气势和运气也没被灭掉。。
不过也真不可思议!
矮小的法布也可以头槌进球呢!
干的好!!

新德兰 1-1 阿仙奴

完场赛果

新德兰 1-1 阿仙奴

可以保住一分 都应该算係幸运。
睇嚟温格要从组下個球队。。。
失望
我認為阿仙奴既後防 對於禁區外既球員 過於鬆散
大家睇下 今場賽事+侯城個場
有2球都係被人遠射入波
另外 阿仙奴應該多嘗試遠射
否則對住d弱隊 阿仙奴根本好難組織入去
(因為d弱隊往往駐重兵於後防線)
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-5 01:14 PM 發表
失望
我認為阿仙奴既後防 對於禁區外既球員 過於鬆散
大家睇下 今場賽事+侯城個場
有2球都係被人遠射入波
另外 阿仙奴應該多嘗試遠射
否則對住d弱隊 阿仙奴根本好難組織入去
(因為d弱隊往往駐重兵於後防線 ...
呢场波我见到法仔已经有尝试制造远射嚟入波,
可能就因为Song放防守型中场 所以法仔嘅位置可以推前D,
但点都好 我法仔都唔係D典型嘅攻击中场,
要希望见到好似上季对 米兰 果D精彩远射 都冇乜可能。。。
Wenger其实应该派 Nazri 踢正选/主力,
又可能佢考虑到啱啱复出。。。
至于要点样阻止对方咁多远射入波??
其实依家都几怀念 Flamini。。。