返回列表 回復 發帖

【兵工廠娛樂區】20條有關兵工廠球員問題你識嗎?

身為阿仙奴球迷應該要起碼知道5題以上才算合格~
1. 請問法明尼加盟阿仙奴後一共取得多少入球?
2. 請問賓特拿16歲時效力那支球隊?
3. 請問梅里達的轉會費是多少歐元?
4. 2002-03季度英超單季入球最多的中場球員是那位兵工廠球員呢?
5. 拿斯利選擇8號球衣是因為他的那一位親人呢?
6. 禾確特的女朋友現就讀那一個科目呢?
7. 上季度阿仙奴贊助的慈善機構是那一個?
8. 在2004年,路斯基拒絕那間英超球會邀請而加盟兵工廠?
9. 卡路士韋拿在墨西哥效力那間球會?
10. 艾蒙尼亞第一隊效力的球會是那間?
11 加拿斯杯是幫助那一個地方的小孩子學習足球而創立的?
12 基治在12歲的時侯最喜愛那一間法甲球會?
13 基治在15歲那年的5月13日心跳因嚴重受傷而停下多少秒?
14 丹尼臣於聖保羅效力期間曾擔任過咩位置?
15 艾迪巴約第一季效力梅斯時有多少入球呢?
16 杜度於正式轉會前多少天才知道會效力阿仙奴呢?
17 雲佩斯除了足球還有那項運動專長呢?
18 法比加斯第一次代表阿仙奴出場的球衣號碼?
19 拿斯利效力馬賽的號碼?
20 柏奴亞那一年加盟阿仙奴?
答案:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

評分次數

• jacksonkua

好似同阿仙奴冇乜关系??
哇!好难。。。
我也答不上5题了。。
惭愧惭愧。。
原帖由 wai4080 於 2008-10-11 01:42 PM 發表
哇!好难。。。
我也答不上5题了。。
惭愧惭愧。。
哈哈!就算可以上网抄资料,都未必可以答嗮全部。
原帖由 wai4080 於 2008-10-11 01:42 PM 發表
哇!好难。。。
我也答不上5题了。。
惭愧惭愧。。
5题?应该算劲啦…
我顶多勉强勉强可以答2题咋…
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-11 03:19 PM 發表

哈哈!就算可以上网抄资料,都未必可以答嗮全部。
唔会啦… 上网揾应该好易答晒…
我只係答到3題
慚愧 慚愧
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-10-11 21:38 發表
我只係答到3題
慚愧 慚愧
哈哈。。賭王不用慚愧我都是答到3題

THANKS!!
原帖由 bernardlhtan 於 2008-10-11 10:29 PM 發表
THANKS!!
小南失踪咁耐去咗边度呢??
讓我看答案
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-11 11:02 AM 發表

好似同阿仙奴冇乜关系??
原来距有女朋友jor
can say so hard!!
thanks......
原帖由 GQG 於 2008-10-11 05:58 PM 發表

5题?应该算劲啦…
我顶多勉强勉强可以答2题咋…
我也只是勉强3题而已。大家abang, adik。 哈。。