返回列表 回復 發帖
9376          紅寶石          50          2008-11-04 08:29:41

给你红宝石你会用到
原帖由 negrito 於 4-11-2008 12:18 AM 發表
多多指教! 法师好啊!! 容易升级!
大加快加入这家族!
哈哈哈谢谢你的大力支持
哇这位帮主很早嘛
原帖由 1739jay 於 4-11-2008 09:20 AM 發表
哇这位帮主很早嘛
你不是一样早起的小鸟有虫吃
原帖由 stephenhor 於 2008-11-4 09:38 AM 發表

你不是一样早起的小鸟有虫吃
不一样 我是拿人钱财与人消灾
那你不是吃得很饱
原帖由 1739jay 於 4-11-2008 09:51 AM 發表

不一样 我是拿人钱财与人消灾
那你不是吃得很饱
是啊是啊,你又知,你要不要吃点
stephen,你的宝石大会几时开始?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

甚麼寶石大會,我有份嗎??
唉.....蛇年無咩運 :(
http://www3.tvbnow.com/thread-502050-7-1.html
  1. 参加拍卖格式:
  2. 我要参加富家豪族装备大拍卖 - 刺客装备
  3. 我的投标价是:TVB$
複製代碼
第一位喊TVB$15
第二位喊TVB$20
第三位喊TVB$25
第四位喊TVB$30
第五位喊TVB$35
第六位喊TVB$40

有装备的玩家也可以投,投得后必须选择一位会员,
然后由我们送出,以示帮助别人~
如果是帮助别人的,我私人送一分小礼
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

回應 ndctim 第 188 篇文章

有啊~ 宝石大会就是以宝石来丢啊tim,丢中者得大礼一份~

哈哈~

原帖由 shannon0730 於 2008-11-4 10:51 AM 發表
有啊~ 宝石大会就是以宝石来丢啊tim,丢中者得大礼一份~

哈哈~
我有分身術,看來大家都得不到獎品啦
我先我先,我丢
原帖由 stephenhor 於 2008-11-4 10:54 AM 發表
我先我先,我丢
我躲了
原帖由 stephenhor 於 2008-11-4 10:54 AM 發表
我先我先,我丢
拍賣那裡我換了帖的位置-.-你也改一改吧  sor
hi just apply to joint, please let me in!