返回列表 回復 發帖
呵呵,你将你自己卖比HAHA,距唔比法神你你就咀距.距一定会比你既.呵呵,
呵呵,又加左2点掉宝.可能都系选D好D既种族掉宝率先会升得快D
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 14:00 發表

我是扮猪吃老虎。。。。。

等我打到老虎再分你们一杯羹。。。。。
握个手先. 细细声话我知, 你想食边个?
WEE知道呢.要不要灭口啦?
你落手,我地两个销脏
老大来了.我又想走了.昨晚到依家,眼瞓呀.
好啦你地玩开心D,我挂机瞌阵先,太困啦.
原帖由 stephenhor 於 2008-11-18 14:40 發表

我一来你就走,我很像鬼??
不,你很像人.呵呵
原帖由 stephenhor 於 2008-11-18 14:40 發表

我一来你就走,我很像鬼??
不,你很像人.呵呵
报告老大,哈哈同阿WE想打劫,我刚才系出去搬救兵
原帖由 weeke 於 2008-11-18 14:59 發表
快快拿晒的宝出来...
不然有排你的受......
衰仔,你好做唔做做埋D甘既野,你知唔知你阿妈好心痛,睇住你讲粗口讲到失控,条宾鸠又细到好似一棵葱,
又唔敢带你去见D姨妈叔公,唯有"厌"左你等你嫁个好老公.
天开眼呀,老大你睇下,天都帮我呀,

獲得 83 寵物幣,貢獻給家族 10 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 忠誠之心

呢个就代表左我对老大,对家庭既忠诚之心啦.
阿WE唔使怕,我送把倚天剑比你,你自宫谢罪,老大会原谅你既.

weeke 短劍 1 2008-11-18 15:16:57
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 15:15 發表
看来我们家族又增加一名8转名将了。。。。。可喜可贺。。。。

老大。。。怎样庆祝??
你猪呀,都已经8转229级啦,还要"看来"的吗?本身都是啦.

就罚你1人分1亿庆祝好啦.

原帖由 cas.cas 於 2008-11-18 15:12 發表
报告。。。

寵物狀態欄寵物名字:惡化球(獸人系)寵物級別:8轉229級寵物性別:雌寵物屬性:暗忠誠度:100 死忠善惡值:60396 (正義)狀 態:生存迴避率:10%掉寶率:104 ...
恭喜恭喜,追得甘快,唔想比我瞓觉呀?