返回列表 回復 發帖
原帖由 潘.朵拉 於 2008-10-28 11:08 PM 發表

有机会不要把脸遮起来。。。
哈哈。。上次影左大头像啦。。呢次唔要再影。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-28 11:00 PM 發表

有来kl记得叫我地。。
哈哈哈~~
好呀~~
PM我你的手机号码,可以吗?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 tingx2 於 28/10/2008 23:13 發表

哈哈。。上次影左大头像啦。。呢次唔要再影。。
哈哈。。我看过了。。。这次可以照全身的啊!
原帖由 潘.朵拉 於 2008-10-28 11:38 PM 發表

哈哈。。我看过了。。。这次可以照全身的啊!
打死我都唔会影全身。。唔会给猪身出现系镜头。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-28 11:55 PM 發表

打死我都唔会影全身。。唔会给猪身出现系镜头。。
那么明天再换你的猪头吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
好羨慕你哋咁好玩呀.....個地方好好呀.....好有MOOD呀....嘩原來都好大好多人咁
每一次睇相都係JCLAI & DICKDICK個樣最可愛好得意好似卡通咁......加埋豬豬就笑死我......
豬豬好似勁好玩咁......正呀
boss wore yellow Tee this time
原帖由 wongjj 於 2008-10-29 03:55 AM 發表
boss wore yellow Tee this time
是啊!不想给大家的印象,我只会穿白衣而已啊!:onion02:
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 03:37 AM 發表
好羨慕你哋咁好玩呀.....個地方好好呀.....好有MOOD呀....嘩原來都好大好多人咁
每一次睇相都係JCLAI & DICKDICK個樣最可愛好得意好似卡通咁......加埋豬豬就笑死我......
豬豬好似勁好玩咁 ...
你要不要一起。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-29 12:03 AM 發表
那么明天再换你的猪头吧!
你想我换返猪样??
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 03:37 AM 發表
豬豬好似勁好玩咁 ...
哈哈哈。。肥猪越来越丧。。
原帖由 jclai 於 2008-10-29 08:05 AM 發表

你要不要一起。。。
你出机票....包食宿..............
原帖由 tingx2 於 2008-10-29 09:39 AM 發表

对哦~~

你换了人头像了哦~~

那只~
猪的呢?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
哇。。。很漂亮。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。夜景。。很漂亮
原帖由 tingx2 於 2008-10-29 09:39 AM 發表

我都中意你咁玩得呀......