返回列表 回復 發帖
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:08 PM 發表

我最鐘意ge就係松鼠狗lo...因為我個fd 有隻松鼠狗..勁得意..所以就愛上左呢種狗...
之後上d討論區想睇d狗相..點知連一d 其他狗都鐘意埋..
你表妹咁慘ge....點解隻松鼠會比人抱走左ge  唔 ...
一言難盡呀...... 你一中意狗之後就會好似中毒咁
之後就セ狗都話中意...... 因為我都係咁呀......
我表妹咪養第2種....        丁屎咁細粒....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:12 PM 發表
係wo...原來而家呢張帖已經升左做精華3 架la wo
恭喜你啊...DOBI
呢張帖掂架..
都係要多得你哋幫襯啫...... 所以我比獎金你哋都好開心.... 晒你哋啦.....ヌ有咁多狗狗比我睇....
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:25 發表

一言難盡呀...... 你一中意狗之後就會好似中毒咁
之後就セ狗都話中意...... 因為我都係咁呀......
我表妹咪養第2種....    491881    丁屎咁細粒....

...
冇錯.....都唔知點解會咁
o....bb 黎架  隻貴婦狗...
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:15 PM 發表
同埋其實咩叫金樓
每一層ge 第一個ma
有d唔明白
對不起.....我冇解釋清楚.....金樓係其中一個貼係有大獎金... 所以我希望多D人回貼.....當你到個嗰貼時....我會通知PM你恭喜&過户比中金樓的人.....今次係#201-#300貼內有4個金樓有
$50000的......多多努力呀.....
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:32 PM 發表

冇錯.....都唔知點解會咁
o....bb 黎架  隻貴婦狗...
你喺到呀....狗狗差不多1歲嘞.......
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:28 發表

都係要多得你哋幫襯啫...... 所以我比獎金你哋都好開心.... 晒你哋啦.....ヌ有咁多狗狗比我睇....   
純粹大家分享下和傾計姐......仲有好多丫 d狗狗相...實開心死你啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:34 發表

對不起.....我冇解釋清楚.....金樓係其中一個貼係有大獎金... 所以我希望多D人回貼.....當你到個嗰貼時....我會通知PM你恭喜&過户比中金樓的人.....今次係#201-#300貼內有4個金樓有
$50000的......多多 ...
o...明白哂
不過都要睇好唔好彩
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:35 PM 發表

純粹大家分享下和傾計姐......仲有好多丫 d狗狗相...實開心死你啊
真嘅.....開心死呀.... 咁你幾時又揾噃隻呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:35 發表

你喺到呀....狗狗差不多1歲嘞.......
55...頭先睇nba ma..所以就掛左係度la
況且想睇下你仲係唔係到ma....
唔怪得la...... 買or d fd 隻狗狗 生架
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:37 PM 發表

o...明白哂
不過都要睇好唔好彩
係呀....都幾過癮架.....如果我再有多D錢嘅....我就加大金金 如果有節日嘅.....又會有大金樓.....等大家開心....由其新入會員
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:39 發表

真嘅.....開心死呀.... 咁你幾時又揾噃隻呀  
睇下大個左之後點先啦.....
有好ge環境就一定會搵番隻
廢事等佢地咁辛苦ma
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:41 PM 發表

55...頭先睇nba ma..所以就掛左係度la
況且想睇下你仲係唔係到ma....
唔怪得la...... 買or d fd 隻狗狗 生架
你咁掛住我呀 比你啦
狗狗HK買架$9800架.....暈呀
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:45 PM 發表

睇下大個左之後點先啦.....
有好ge環境就一定會搵番隻
廢事等佢地咁辛苦ma
你真好.....為佢哋着想......
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:43 發表

係呀....都幾過癮架.....如果我再有多D錢嘅....我就加大金金 如果有節日嘅.....又會有大金樓.....等大家開心....由其新入會員
好丫......搵多d錢啦你 跟著再慢慢分比我地
恭喜CONFISON#222你中大獎呀......一陣比錢你.....傾埋先...
YEAHHHHHH :tu18: :tu18: