返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:46 發表

你咁掛住我呀 比你啦
狗狗HK買架$9800架.....暈呀  
冇錯....雖然我而家已經夠錢 但係之後狗狗個d生活費仲柑過呢個數目.........都唔知頂唔頂得順
所以真係要等到大個先有呢個能力
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:48 發表

你真好.....為佢哋着想......  
haha...多謝
愛狗之人黎架ma 我 ^^
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:48 PM 發表

好丫......搵多d錢啦你 跟著再慢慢分比我地
TVBNOW錢除買衫外.....D錢係派比D新手....&....有承意嘅人
下..真係比我中左丫
原來我今日都幾好彩架wo....
多謝哂啊...DOBI
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:54 發表

TVBNOW錢除買衫外.....D錢係派比D新手....&....有承意嘅人  
55....講得岩
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:51 PM 發表

冇錯....雖然我而家已經夠錢 但係之後狗狗個d生活費仲柑過呢個數目.........都唔知頂唔頂得順
所以真係要等到大個先有呢個能力
買咗之後頭1年都比較多錢花係狗狗身上架......
打針買糧玩具骨頭不可少......因為狗BB糧要試食才好....到大D大要轉糧.....出牙仔又要買嘢比佢咬.....幾金架
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:55 PM 發表
下..真係比我中左丫
原來我今日都幾好彩架wo....
多謝哂啊...DOBI
唔好多謝我......多謝你自己.....有咁好運
原帖由 confison 於 2008-11-15 03:53 PM 發表

haha...多謝
愛狗之人黎架ma 我 ^^
你住HK...嗎???/
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:03 發表

你住HK...嗎???/
係丫...
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:01 發表

唔好多謝我......多謝你自己.....有咁好運   
咁都要你比錢我先得架ma ^^
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:05 PM 發表

係丫...
返學定返工呀.....我估返工
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 15:59 發表

買咗之後頭1年都比較多錢花係狗狗身上架......
打針買糧玩具骨頭不可少......因為狗BB糧要試食才好....到大D大要轉糧.....出牙仔又要買嘢比佢咬.....幾金架  ...
講起都想暈 .....都係唔好講la...
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:07 發表

返學定返工呀.....我估返工  
哈哈..你估錯左la..仲返緊學  
而家form 4 咋
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:06 PM 發表

咁都要你比錢我先得架ma ^^
你想唔想有糧出.....加入家族有糧出架.....我都係剛剛加入咋
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:09 PM 發表

哈哈..你估錯左la..仲返緊學  
而家form 4 咋
咁得閒.....冇去街......唔係掛