返回列表 回復 發帖
等我整張可愛教主豬豬j 上黎sin~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好得意呀      點解大咗咁醜樣架
我係小惡霸!!!!!!!!
楼主只宝贝好肥啊!有福气
多謝呀 ................肥仔係超磅豬
hi every one....after CNY i only back lar..will post my XIXi photo again!!! and mine

haha..i bring her along back IPoh yo...^^
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
傻婆。。来你家里扫地!!

我现在上不到网。。昨晚搬电脑今天不知为何上不到

我没事啦!你不好给人咬到呀!

不过好像我们三条友到生病了
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-22 02:03 PM 發表
傻婆。。来你家里扫地!!

我现在上不到网。。昨晚搬电脑今天不知为何上不到

我没事啦!你不好给人咬到呀!

不过好像我们三条友到生病了 ...
你係大儍婆 我係第一個病先架......而加染埋你哋......好吖
你總知肯浦頭就得啦........大傻婆
原帖由 joshlier 於 2009-1-22 10:20 AM 發表
hi every one....after CNY i only back lar..will post my XIXi photo again!!! and mine

haha..i bring her along back IPoh yo...^^
你呀......快D..POST...茜茜D相上嚟睇呀.....剛剛見你開MSN本來我想HI你架......但又怕你忙所以咪冇LOO....
我SEND...D...大牛相你睇吖 好唔好
DOBI

再见了,以后我不会再来这里
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 02:37 PM 發表
DOBI

再见了,以后我不会再来这里
唔好啦,.....你得閒整D嘢嚟玩下啦......怕鬼咩
原帖由 DOBI 於 2009-1-22 03:02 PM 發表

唔好啦,.....你得閒整D嘢嚟玩下啦......怕鬼咩
bye bye
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 03:43 PM 發表

bye bye
咁你遲D再嚟玩過啦
原帖由 DOBI 於 2009-1-22 03:54 PM 發表

咁你遲D再嚟玩過啦   
祝你有愉快的一天
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 05:29 PM 發表

祝你有愉快的一天
咁你係咪即係開心噃啫..............
原帖由 DOBI 於 2009-1-22 05:36 PM 發表

咁你係咪即係開心噃啫..............  
平常心