返回列表 回復 發帖
原帖由 Nobita 於 9/11/2008 18:14 發表
我不記得我POST過了, 新電腦裡小桃的相比較少.

本來想貼這個, 但覺得不夠可愛...

這張是跟貼圖區看電視的那幅一起拍的,但現在電腦沒有那幅了.
...
佢個樣好鬼正經好攪笑吖 (especially 第2張)~~~

回應 fanny_424 第 107 篇文章

dota 是 chihuahua mix maltese

v. cute
原帖由 DOBI 於 11/11/2008 13:32 發表

你係咪玩嘢呀......又正經又搞笑......你講晒啦.....亞丙  
狗狗咁正經係好搞笑吖ma

我.....我....發覺唔配做人 (狗)亞媽.......'coz 我竟然無幫jj 女拍出浴照呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 曉晴 第 124 篇文章

你有2隻狗狗就好la~~~佢哋又有伴 ~~飛飛好識 "炭" ar

亞矇會唔拿睡在飛飛的forever fds 上面架??  會互蝦ma??

亞矇是不是在無良狗店買ar?? 細細個就大病咁慘

回應 曉晴 第 124 篇文章

亞矇頭頂好似 箭豬好似gel 咗野咁嘅
原帖由 tommytan21 於 11/11/2008 13:32 發表
我可爱的狗狗哦~~~
叫apple~~~
直頭似明星狗咁ar
原帖由 DOBI 於 14/11/2008 03:57 發表

佢係發緊皮4.....斜視我......幾惡死吖   
my jj girl 發緊皮4係 -->

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Nobita 於 15/11/2008 00:27 發表
請問大家知她是誰嗎?

偶然發現的照片, 很喜歡這條裙子,想買給小雪穿啦!

好靚ar ~~~有d似衛蘭首MTV件衫衫ar~~~
原帖由 error403 於 15/11/2008 03:41 發表

做咩會咁惡既??

我阿糰對人好cheap淨係識俾肚
當時我同my fd --> bbb1999 激佢想影低佢嘅怒想lor ....but i forgot 用乜激佢.....let me ask bbb if she remember sin

其實my jj girl only 對我惡架咋.......對其他人唔會架......佢係世界女黎架
原帖由 DOBI 於 15/11/2008 04:31 發表

係會咬人嘅小豆丁......咬過亞媽幾次.....係爆光嗰種.....   
共3次.......專咬我塊面......

'coz 我半夜咀醒佢......佢 "woow"我....但我忍唔住繼續咀佢.......跟住佢.就........... ..........
原帖由 DOBI 於 15/11/2008 10:40 發表

唓......JJ女都唔虾我嘅...... 牠好怕我架..... 有時  
rr叫你小心唔好剪親大牛咋
原帖由 confison 於 14/11/2008 22:14 發表
冇見一排...又多左咁多回覆啦 DOBI
等我又post d 相出黎先....
都係post d係討論區度見到ge 得意狗仔...
加油LA...希望呢張帖有更多ge 回覆 !!! ^^
一睇就知係好友善嘅狗狗~~happy dog~~
原帖由 Nobita 於 15/11/2008 00:35 發表
長鬍子小桃

oh yes~~as what dobi said......小桃食完野咪要同佢抹咀or 洗咀lor~~~ 要好有心機呢~~

請問小桃幾重ar??
原帖由 DOBI 於 15/11/2008 10:49 發表

衛蘭件衫......衛蘭有咁細件咩.....  
唔係size.........係個款呀~~~~~ .....好似係 "離家出走"嗰期嘅MTV....forgot jo首歌叫咩tim.....
原帖由 dicksonkhan 於 15/11/2008 12:01 發表
原来你们两个躲在这里玩啊啊!
boss~~~ 我剛dinner 完~~現在去你度