返回列表 回復 發帖

回應 ~嘉~ 第 219 篇文章

dobi~congrats ar
原帖由 DOBI 於 15/11/2008 15:59 發表

買咗之後頭1年都比較多錢花係狗狗身上架......
打針買糧玩具骨頭不可少......因為狗BB糧要試食才好....到大D大要轉糧.....出牙仔又要買嘢比佢咬.....幾金架  ...
長毛狗仲要計埋d剪毛$$$ ......冇毛or 短毛嘅要計買衫$$$ lei.... .....
原帖由 joshlier 於 24/11/2008 09:27 發表
halo..finally got photo lah...!!

so busy since bring my XiXi back home... need to teach her lah... take care of her lah..

^^ but see her happy i also happy!!!

my onw photo wait  ...
XiXi is so cute ~~佢易教嗎??乖嗎??

第2張相張報紙係比xixi尿尿 & 便便嗎??
原帖由 DOBI 於 6/1/2009 08:37 發表

好呀....我送隻狗比你吖.....係BB嚟架
隻腳有d 熟口熟面
原帖由 kinki112 於 6/1/2009 03:47 發表
佢叫BB.....大家好

好cute ar~~~d 顏色咁特別嘅??!!
dobi~~~我帶咗隻小烏龜黎比你睇~~你估主人係邊個???

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 kitty@08 第 440 篇文章

hi~~kitty~~dobi sleep jo la~~

回應 kitty@08 第 443 篇文章

當然未完成la~~'coz 要揾齊d pet pet pic 至得~~
Dobi......個主人話自己好叻影到自己隻龜仔相殘look wor......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 6/1/2009 19:19 發表

個主人話自己好叻,這句我絕對沒有說過

這張相是剛巧見到隻龜這樣就即時影低,睇落有些似傷殘  
係個主人好叻至啱
yeah~~~各位請去呢度玩吓

http://www1.tvbnow.com/thread-569005-1-1.html     

嗚謝各位pet pet 主人
原帖由 joshlier 於 6/1/2009 23:53 發表

i post new photo lah!!! u can go see see^^p

http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=568522&extra=page%3D1&frombbs=1
見到xixi的成長la~~~~

回應 DOBI 第 450 篇文章

洗唔洗咁大張ar

回應 kitty@08 第 455 篇文章

佢話lazy to resize wor ......我懷疑佢唔識

回應 kitty@08 第 454 篇文章

好似話係黃肚龜~~巴西龜的其中一種