返回列表 回復 發帖
想問用什麼布, 是否防水嗎
口罩都要防水?
lhy92725 發表於 2020-4-7 10:26 AM

希望幫到你
戴口罩最惨就系比较密封同有气雾上眼镜
lhy92725 發表於 2020-4-7 10:12 AM

希望幫到你
兩層黑白有骷髏既布,係100% 棉質紡紗布,內層白色布係一般T-Shirt 100% 棉織布,唔防水!!!

gracechanstuart 發表於 2020-4-7 10:15 AM
唔去高危地方, 還可以
【袁國勇專訪】面對批評「梗有少少激氣」 袁國勇:個人榮辱不重要最重要香港成功抗疫
https://topick.hket.com/article/2611294/?r=mcsdfb&fbclid=IwAR2_LAkDRBrRDBVs7Eoiv4p8Y16bMJXutIlI2jb0k1sfa9Prd1zt41hV34U

grace 姐 1)你一日可生產幾多口罩, 會否大量生產嗎,
2) 日常用品, 消毒用品, 是否正常供貨嗎
3) 我所知, 除了(定居令), 有沒有其他防疫措施(禁止)
聽聞美國會有第2次派錢
【新冠肺炎】歐美五國郵遞服務暫停 疫情重災區包括在內
原來佢係加拿大呀
恭賀 Grace 晉升為分區版主!
教你兩句:
未雨綢繆
防患未然
perfectman 發表於 2020-4-9 11:21 AM
好句
  貓貓 好!! 有一種車用防霧劑可以噴喺鏡片上,就冇問題啦!!!

gracechanstuart 發表於 2020-4-11 12:13 PM

希望幫到你
  外科用口罩外層不織布其實有防水作用!!!

gracechanstuart 發表於 2020-4-11 12:16 PM
grace 姐醒目
全球陷入經濟大衰退發生機會好大!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-11 12:44 PM
所以佢......
美國疫情】傳特朗普擔心連任受影響 要求5月1日前重啟經濟活動

好似唔多正確,我地呢度郵政服務正常!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-11 12:49 PM
問題其他國家嗎.......就算可以都比較貴(寄外國)