返回列表 回復 發帖

[自拍] 我和我班幼稚園小朋友影的相

,  描述: 冇化妝既我,希望唔會嚇親你地.
本帖最後由 ah_nat373 於 2019-12-14 12:19 PM 編輯 www.tvboxnow.com2 l5 M* Q& J* h. [! x

. S8 {3 m2 q/ M% T1 J, Stvb now,tvbnow,bttvb多謝大家一直對我既支持.....哈哈..

評分次數

• yumiko123456

原帖由 yumiko123456 於 2008-11-30 02:37 PM 發表 : }* e+ w4 r5 g- U. S. v( T$ U; \
冇化妝都幾好呀~~好有自信!!抵贊!
% b' f' w5 @  s' j
多謝版主既讚賞...^^
原帖由 shermainX 於 2008-11-30 02:58 PM 發表
' @2 q% ?. p% F4 G# A真的很有自信喔~
$ J) w+ a$ x, B0 i2 U1 d
我係冇咩自信既..
原帖由 helencheng303 於 2008-11-30 03:46 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb" w6 E+ A" w7 ?& ~/ u
支持lz,幼稚园的老师无论怎么看都很美的,在我心目中~~
6 b. x* m- S( N& ^1 o2 H5 |' D哈哈/我只是幼稚園文書助理,不是老師..甘係咪好ugly??
原帖由 三贵桂 於 2008-12-10 02:39 PM 發表
3 g/ I1 N, g8 U) {: K$ A1 ?公仔箱論壇你是个漂亮自信的老师。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N. p/ z# }. y+ k4 L+ \
我不美不自信.我POST.係其實想你地著重看小朋友.
  Q* z9 o4 ]' H# }; e/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& ], u- o, g6 w) w9 G0 R$ P[ 本帖最後由 ah_nat373 於 2008-12-30 03:09 PM 編輯 ]
原帖由 alvintan24 於 2008-12-18 11:43 PM 發表
3 K9 g3 d5 o, r; c0 U9 D& R$ lthanks you very much..
# u% @; ^# {: W7 r+ {' y, s) I
no thx thx.....
原帖由 chong1985 於 2008-12-31 02:26 AM 發表
; ?. K7 u( h5 W/ k  d- Etvb now,tvbnow,bttvbkekeke,still looks so beautiful wo..
. g  K& Z- _  R) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 好殘a個樣.
嗯嗯...係GA.我想係地著重睇小朋友
thx alot
HAHA,,,,,,,