返回列表 回復 發帖

~泳池戲水~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• prodigydou

• manyiu

攝影師的攝影器材與技術一流! 狗狗和水花非常立體! 多謝分享!
攝影師的攝影器材與技術一流! 狗狗和水花非常立體! 多謝分享!
manyiu 發表於 2021-2-13 11:02 AM
望梅止渴 馬拉呢幾日好熱 我去泳池游下水先
不過要遵守 防疫距離規矩
我度今日落大雪....好凍呀!

我度今日落大雪....好凍呀!

manyiu 發表於 2021-2-14 08:54 AM
你同雀仔就好啦 有天然冷氣吹
我呢邊成個禮拜冇下大雨了
今日下午 我飲咗隻椰青 食咗碟什錦水果 依然仲係感覺好熱 匿埋響房涼冷氣 下個月電費嚟 條數好襟計囉
你同雀仔就好啦 有天然冷氣吹
我呢邊成個禮拜冇下大雨了
今日下午 我飲咗隻椰青 食咗碟什錦水果 依然仲係感覺好熱 匿埋響房涼冷氣 下個月電費嚟 條數好襟計囉 ...

di0208 發表於 2021-2-15 12:34 AM
我地身处國度, 真係極端的天氣....分一些冷氣有D畀你 !

畀蜂鳥飲糖水的
"糖水吧"快被覆蓋了 !

恨死隔離啦 睇到幅下雪照片
真係想身處當中 你嗰邊係啱啱開始下雪嗎 需唔需要開暖氣呀 等我分返啲熱氣畀你
大自然嘅動物 真係好叻
蜂鳥又知道 啲水係糖水嚟嘅?
平時佢哋係咪響鮮花果花上吸取嘅?
佢係咪儲備糖分能量嚟過冬 乜佢唔需要冬眠咩?
manyiu 我響貓貓賀牛年2
送一輯鳥語花香你睇咗嗎
manyiu 我響貓貓賀牛年2
送一輯鳥語花香你睇咗嗎
di0208 發表於 2021-2-15 01:09 PM
睇左啦; 你唔聲唔聲, 嚇我一驚 !影得好靚呀!
恨死隔離啦 睇到幅下雪照片
真係想身處當中 你嗰邊係啱啱開始下雪嗎 需唔需要開暖氣呀 等我分返啲熱氣畀你
di0208 發表於 2021-2-15 12:53 PM
好呀! 應該暖過我屋企d 暖氣 ! 謝謝你 !
我度冬天, 家家都開
暖氣, 開足幾個月, 直至平均每日高過14度才關閉!
睇左啦; 你唔聲唔聲, 嚇我一驚 !影得好靚呀!
manyiu 發表於 2021-2-17 11:57 AM
我代表師兄師姐 (攝影師們)多謝你讚賞 我估你應該喜歡小鳥自然花草(我響攝影天地見到 你嘅貼圖) 又咁啱畀我見到 一輯賀年小鳥同桃花茶花 咪貼出嚟同你分享囉
哈哈哈 若然真係我影嘅我會認
我都不知幾羨慕有咁高超嘅攝影水準
若然我真係要學習攝影 你可以做我嘅師姐囉 我只不過係純粹欣賞
要開足幾個月暖氣 咁咪係下幾個月雪?
農曆新年你有休息嗎 我咁大個仔今年係 最早開工 大年初四就開工了 今年我哋呢邊限制 不能夠拜訪親朋戚友 在家無聊 不如早啲開工搵真銀 在公司涼冷氣開公數 一舉兩得 落力啲搵多啲钱 等疫情過後去旅行 可能計劃要去美加 睇有冇機會去探望下你
要開足幾個月暖氣 咁咪係下幾個月雪?
農曆新年你有休息嗎 我咁大個仔今年係 最早開工 大年初四就開工了 今年我哋呢邊限制 不能夠拜訪親朋戚友 在家無聊 不如早啲開工搵真銀 在公司涼冷氣開公數 一舉兩得 落力啲搵多 ...
di0208 發表於 2021-2-18 11:52 PM
我度唔落雪都需要長開暖氣, 因為冬天好凍, 如果低過零度, 屋內水管會爆, 咁就好大件事啦! (屋外的水制已經在10尾關閉左.) 我而家少左好多工做, 因為疫情影響! 政府個個月畀錢受影響市民, 生活無憂, 不用擔心! 加拿大有幾個景點最值得見識~

1. Niagara Falls (Toronto)

2. Banff ~Lake Louise (Alberta)

Stanley Park (BC)

溫哥華景點-史丹利公園:走入電影美景的世界 !

http://www.tvboxnow.com/thread-5601347-1-1.html

有馬車坐, 我當時見到, 冇坐過!

評分次數

• di0208