返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
6 o' t% s6 Q+ u- J. _, i, owww.tvboxnow.com
$ b) i+ L% r6 K; Q% Y, O公仔箱論壇正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
對耶.香港人正是
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表
. b. k: ]) L! z) w( V! b4 v
! r; b' y4 M  U4 ]. n! M3 b( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我大马人,高兴认识你~
: ?. a, b7 Z% Q7 j$ f$ x* V5 ^
哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
- r% H1 y9 z% s9 J( `公仔箱論壇溝女就溝女啦...假正經
; v; q" F8 @; g0 {$ d8 qtvb now,tvbnow,bttvb????唔明
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
thx^^
你地真係a..
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表
! a( v6 t2 G9 b7 B2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你好牙...我都係hk人黎架...
% l3 E5 q& h( T! ]公仔箱論壇你唔洗理toyo88架..佢...傻架
7 v* T) `) ?, `. Z公仔箱論壇你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...
) a* s" \5 V- v+ ~* C- A: ztvb now,tvbnow,bttvb但都支持你po既靚靚自貼...www.tvboxnow.com6 g$ S& p2 z) I
新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...! v4 X2 A3 x* t9 t. N6 U7 {3 Q
...
: M4 s' E( h1 Q( s公仔箱論壇thx u
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U0 J6 A7 Y; Y* y1 A
你想kiss
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; u4 b4 m( ?& _: N% c0 f( w
冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {8 H1 p9 {6 B9 L! f

; \0 _- @4 V* \) ~2 a9 A3 b$ vtvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  H) W$ p& A7 i0 e& z. v
她已经和我订婚了... www.tvboxnow.com3 p$ ?/ `3 y$ \, v9 T4 D
礼都收了...
4 {2 g: o- E# Lwww.tvboxnow.com聘礼也收了....
" b+ m2 Y' a$ i" ?www.tvboxnow.com你自作多情吧....
tvb now,tvbnow,bttvb* N8 u2 M* e  ^- H/ X+ K1 d# F9 s
哈..你ga?haha
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表 公仔箱論壇# U' E* X% }: _6 U

9 f8 P3 h' g. d3 k$ Ftvb now,tvbnow,bttvb对唔住
公仔箱論壇1 f" j0 _  L* }4 }# ~
哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
: k5 D# Y: c, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傻傻的你們..呵
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表 www.tvboxnow.com" ^$ ]- W7 `) m. f
有代溝
6 O: w& n9 t* Z/ U4 }: qwww.tvboxnow.com少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK  M6 s8 R8 ^6 {$ ?9 J
你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~[email protected]
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表 : j& K% \8 c2 f  s+ c4 W
add左啦。。。好似等緊你
  ]7 k' _  k' M9 Z2 K6 z, s我ADD左你啦