返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 + W" Q4 I) d& n7 x& M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ _0 {6 M2 Z8 t3 ?- Z! H+ l- p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
; \2 ]) Y& G- z+ B. B5 x! Ewww.tvboxnow.com弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
" ?0 l  R# }' {弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 S7 d' L. L) F/ O. Y
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
0 E+ V& p2 t/ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔識什么花, no problem 啦 !www.tvboxnow.com% g4 n" r- G  Z2 n7 H5 y* a' g9 A9 N: d# j
8 J# U8 V( Q5 }/ _- y" T$ Q& D
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021tvb now,tvbnow,bttvb: J4 l6 ^0 C6 ~9 m9 W9 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {2 |. ]" S5 |' e# [# I

7 ]  C, k$ n7 s' G) N4 Y2 Ltvb now,tvbnow,bttvb
% H' Z1 V- V. B# l5 _tvb now,tvbnow,bttvb
6 U: L, W5 U5 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% U! d5 M, j. l/ G2 F) X

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
' G& m% |( A: u! b: E3 \tvb now,tvbnow,bttvb- r- p6 u- G2 B1 J
5399231www.tvboxnow.com7 M4 S* o6 o3 o, W' c6 E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D0 {3 p: z0 o# R& R* t9 d
5399232tvb now,tvbnow,bttvb! [' N7 k7 C  c( B4 w: r7 O

7 S) R* e% p' e; fwww.tvboxnow.com5399233
, y% X6 n; h( j- P) H  p; Qtvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享- _4 G# e$ N. q2 m. w8 d- q* V

$ }+ u7 p: ~. X& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- z; y, W  ^' X( t& o7 n7 E嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
. g% n: c; E: A/ X, l% r4 xtvb now,tvbnow,bttvb* Z% `# \; X6 J$ P  g2 U
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c) u  `' v* x6 A2 ?, M: F

' F) w, c4 n) cwww.tvboxnow.com
' M: W% Z5 i% X2 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽* C+ u4 n6 n( D" v0 C: y7 M: F
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 O2 Q' r9 \( B, w
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
) u3 y* c- {: L* X: HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 l! {, J. F1 M$ q. ^
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!8 M' G" p8 {3 J# K
8 C* I2 R6 h$ d4 d8 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* x# O8 o" |! n. _4 l  h
6 i$ y- _9 P$ Z) M
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

www.tvboxnow.com1 x8 d) l: _4 O
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇  ?, N# ^3 C+ J
www.tvboxnow.com+ J6 A( ]+ D: I: ~4 v$ }
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
4 h* u) S3 ?* A; Q8 Z2 M4 |- \tvb now,tvbnow,bttvb54030286 p1 x9 H: B1 A2 f
tvb now,tvbnow,bttvb6 U' R; {9 L  {- I
54030344 G$ h* X6 [# b# B- I  b
我家門口的楓樹! ...
$ Z: K3 R/ [7 U4 C2 ~2 h/ ]www.tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
4 y4 C8 [: w/ n& |' e8 p3 a0 G% Otvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ R+ i( w+ l( q8 V1 n

% |# {5 |3 G3 I2 M" \tvb now,tvbnow,bttvb
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, |# c. p8 Y$ r9 _. ]0 I. N( d- p
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
2 r  j0 C& v: `% D  ?- E7 ~0 jwww.tvboxnow.com楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
4 e& B# f2 X$ U$ s8 X4 ?1 i" L公仔箱論壇8 S% f9 n7 h( u! ]2 L' @' T
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
! y1 }# z$ ]! c/ [  [0 A8 e公仔箱論壇
( q* m6 b) J/ K0 C. _www.tvboxnow.com" p, P. ]2 A0 e6 [* ?

. |: O3 L' g4 K" d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, O% S3 y- N, l4 Y+ D+ v
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
% j$ B1 n7 R0 @: hwww.tvboxnow.com1 K, W9 S* j9 u  \# |. B# n8 c- E
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
0 y: W  d/ }0 @" A% B3 a8 W/ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 e( b. C2 i; Y( m$ j, }& }: o
# \! c: e8 n. O9 E5 p! l6 Q/ gwww.tvboxnow.com5 Q3 ?; |! m( J. g2 Z5 A
, T% g5 d; _/ l+ }" k, T) Z9 ]www.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \8 |3 T& A6 X1 ?
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~