返回列表 回復 發帖
噢~巴塞Vs曼聯的機會好大啊!!!

評分次數

• HIDE

原帖由 kstan337 於 2009-3-20 07:48 PM 發表
FINAL

MANCHESTER UNITED VS BARCELONA
好正路嘅預測,不過真係唔好睇少阿仙奴,法比加斯同洛錫斯基都就嚟復出,加埋個俄羅斯新兵,要小心應付。

評分次數

• HIDE

真系俾我估中抽到FC Porto~
都算系复仇战~
wah... man u lucky...
hey host at the semu there you can write man u vs Villareal or Arsenal ..
coz man u sure will get in to it..

評分次數

• HIDE

原帖由 tshek 於 2009-3-21 12:21 AM 發表

好正路嘅預測,不過真係唔好睇少阿仙奴,法比加斯同洛錫斯基都就嚟復出,加埋個俄羅斯新兵,要小心應付。
艾沙維唔出,因為代表辛黎特踢過歐冠嘛
原帖由 ~~jun~~ 於 2009-3-21 12:58 AM 發表
真系俾我估中抽到FC Porto~
都算系复仇战~
其實歐軍開始黎黎去去都係果幾隊
復仇戰會更易
sure m.u will reach final this year without any problems
都几好喀...好正路啊...

評分次數

• HIDE

原帖由 tok 於 2009-3-21 07:25 AM 發表

艾沙維唔出,因為代表辛黎特踢過歐冠嘛
你啱!不過有艾沙維阿仙奴雙線作賽調動鬆動好多。
知道大家对曼联抽中对垒波尔图的签,倍感兴奋,但是记得N年前,曼联曾被mourinho领军的时候被打败,记得阴沟里翻船就可以啦,先在主场拿个头彩,去到客场就容易很多!!记住“抽到好签,未必等于夺冠!!!!

評分次數

• HIDE

間接英超內戰,曼聯VS阿仙奴,車路士又對利物浦,歐足聯真系~~

評分次數

• HIDE

波尔图,等你5年了

評分次數

• HIDE

比起英超另外3支队伍,曼联算是好签运,要把握好!再次打进决赛,进而卫冕欧冠!!

評分次數

• HIDE

算係好簽,
不過四強無弱旅

評分次數

• HIDE

原帖由 tok 於 2009-3-21 07:26 AM 發表

其實歐軍開始黎黎去去都係果幾隊
復仇戰會更易
又系Mourinho带领过的球队~
所以一定要击败~

評分次數

• HIDE