返回列表 回復 發帖
经典重温,多谢嗮~~~!
無窮之路
製作組在全中國挑選了十個最具代表性的深度貧困地區案例,分析每個地點採用的不同扶貧方式,例如易地搬遷、產業帶動、教育扶貧、企業幫扶等,細說各地在過程中面對的困難,經過無數人的血汗及努力,終於取 ...
Anonymous 發表於 2023-12-5 10:01 PM
無窮之路 - EP 32 分享錯了
1# Anonymous 大佬,最後一集,上傳咗錯種子文件啊!
無窮之路
製作組在全中國挑選了十個最具代表性的深度貧困地區案例,分析每個地點採用的不同扶貧方式,例如易地搬遷、產業帶動、教育扶貧、企業幫扶等,細說各地在過程中面對的困難,經過無數人的血汗及努力,終於取 ...
Anonymous 發表於 2023-12-5 10:01 PM
大佬,最後一集,上傳咗錯種子文件啊!
1# Anonymous

無窮之路
無窮之路
最後一集放錯咗種子啊!
師奶MADAM第16集個種子有問題全世界down唔到啊!無窮之路EP32放錯咗第個種子文檔啊!大家講咗幾百萬次啦!