返回列表 回復 發帖

[新聞] 欧洲冠军杯半决赛 曼联 vs 阿森纳 (4月30日 02:45) (吉格斯第800场) (有比賽精華)

-0 8-0 9-赛 季-

-欧洲冠军杯-
     <半决赛>

VS                 

曼联                                                   阿森纳

2009-04-30   02:45  欧冠

转播信息

http://www.pplive.com/subject/ucl/index.htm

http://www.goalhi.com/tv/

其他後補

前瞻

完美的逆转了热刺,但是后防线存在的问题还是不容小视。前锋线已经进入最佳状态,
火力配备齐全,就等着狂轰阿森纳了~~~!伤病号在已经没有太多,主场一定要打好,
现在我们士气如虹,一口气拿下剩余的所有比赛~~~!加油曼联~~~
祝贺我们的吉格斯,即将迎来它为曼联效力的第800场比赛~~~他是伟大的 ~

伤病、停赛信息
伤病:哈格里夫斯(中场)、布朗(后卫)、加里(后卫)

历史战绩

曼联与阿森纳在英超相遇33次,曼联13胜10平10负。

唔知仲有無人記得...giggs 10年前對阿仙奴入左球好經典既入球...

如果giggs 出場既話. 將會係第800 場為曼聯出賽..

如果giggs可以入番球就好啦!!

評分次數

• HIDE

原帖由 onlineboi 於 2009-4-27 06:54 PM 發表
唔知仲有無人記得...giggs 10年前對阿仙奴入左球好經典既入球...

quI_LkMj4HI

如果giggs 出場既話. 將會係第800 場為曼聯出賽..

如果giggs可以入番球就好啦!! ...
十年前  我仲未係曼迷
但係youtube 睇過好多次!!

第一次睇覺得有兩個驚喜
原帖由 HIDE 於 2009-4-27 06:58 PM 發表

十年前  我仲未係曼迷
但係youtube 睇過好多次!!

第一次睇覺得有兩個驚喜
兩個驚喜???

邊兩個??
原帖由 hi_there 於 2009-4-27 07:02 PM 發表
he got no such long term speed now.. but his rush is still strong.. and quick... hopefully he can on the board on thurs...  u the man Giggs... MAN U live on....
and the way giggs take corners. no one in the team can take quality corner like he does.

nani...

anderson...

carrick...

rooney...

hagreaves.. they all can take corners..but not as good as giggs..

----->just find this in youtube as well..

原帖由 onlineboi 於 2009-4-27 07:07 PM 發表

兩個驚喜???

邊兩個??
第一
連過幾個阿仙奴球員入波

第二
入波後除球衣慶祝 好多毛

原帖由 hi_there 於 2009-4-27 07:02 PM 發表
he got no such long term speed now.. but his rush is still strong.. and quick... hopefully he can on the board on thurs...  u the man Giggs... MAN U live on....
你會看嗎?
原帖由 HIDE 於 2009-4-27 07:10 PM 發表

第一
連過幾個阿仙奴球員入波

第二
入波後除球衣慶祝 好多毛

我第一件曼聯波衫...就係giggs...  

不過無佢咁多毛..

果時giggs 真係又爆得...又扭得..
原帖由 onlineboi 於 2009-4-27 07:13 PM 發表

我第一件曼聯波衫...就係giggs...  

不過無佢咁多毛..

果時giggs 真係又爆得...又扭得..
傑斯只係變少少
依然爆得又扭得

爆 長程變短程
扭 幾個變兩個
原帖由 HIDE 於 2009-4-27 07:42 PM 發表

傑斯只係變少少
依然爆得又扭得

爆 長程變短程
扭 幾個變兩個
呵呵...又岩wor...

越爆越短....爆一個少一個...

唯一係d角球keep 到下!!~  

d個年紀..係甘上下啦...
原帖由 onlineboi 於 2009-4-27 07:58 PM 發表

呵呵...又岩wor...

越爆越短....爆一個少一個...

唯一係d角球keep 到下!!~  

d個年紀..係甘上下啦...
人工唔高
能力超高

係傑斯最好

原帖由 HIDE 於 2009-4-27 07:42 PM 發表

傑斯只係變少少
依然爆得又扭得

爆 長程變短程
扭 幾個變兩個
變得多囉,而家心口仲有甘多毛咩?
唔家唔比除衫,少見左,不過應該無甘多架啦掛
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-4-27 10:40 PM 發表

變得多囉,而家心口仲有甘多毛咩?
唔家唔比除衫,少見左,不過應該無甘多架啦掛
呢樣野要問佢老婆先知
come in to add oil for MU .... i think MU will win this match... should be no problem...