返回列表 回復 發帖

係曼聯既比賽中.. 成日聽到球迷門唱歌.. 唔知大家有無留意過佢地唱咩呢??

今次既問題係...

最快三個人揾出曼聯fans 所唱既 tevez 首歌謠 既歌詞 or youtube 片..

即有100,000 TVB大元 !

感謝發問!
已加15功勳

評分次數

• tok

責人之心責己,恕己之心恕人
is this the right one??

ivankong 同 mengkeat 果首唔係曼聯fans 唱架... 果首係曼城fans 唱架...有取笑tevez 既成份..

tshek 果首就岩啦.. 等多兩個正確答案我會post 歌詞再加clip ...

大家下次聽真d...會發覺有好多首歌架...

知道下人地唱咩..都幾過癮!
sry,sry
係咪呢首呢?
歌詞大約係咪咁?
Who's that man from Argentina,
Who's that man we all adore,
He plays with Rooney, plays with Wes,
He's that superstar, Tevez,
And forever at United he will score...
#121 問題 已結束 答案係

歌詞:

Who's that man from Argentina,
Who's that man we all adore,
He plays with Rooney, plays with Wes,
He's that superstar, Tevez,
And forever at United he will score

clip:

其實d個都係非正式既曼聯歌..只不過係fans 作..fans 會係場上唱得好開心架..

頭三名答中者同唯一一位比到歌詞我既有獎.. 其他會員繼續努力!多多支持!

答中者如下:

tshek2009-5-13 09:43 AMTVB 100000 元
ivankong2009-5-13 09:43 AMTVB 100000 元
akelamu2009-5-13 09:44 AMTVB 100000 元
k23bb2009-5-13 09:44 AMTVB 100000 元

可以繼續發問!

Ryan Giggs
Appearances:803
Goals Scored:148

傑斯係曼聯入左148球!好多吧?
不過佢曼聯歷史上總入球數既排名,
排 第幾呢?

快D話我知啦!
有TVB$100,000等你!

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
排名第10
1.博比·查尔顿(253球)
2.丹尼斯.劳(236球)
3.杰克.罗利(208球)
4.乔治·贝斯特(180球)
5.丹尼斯.维奥莱特(178球)
6.乔.斯宾塞(174球)
7.马克·休斯(164球)
8.范·尼斯特鲁伊(150球)
9.斯坦.皮尔森(149球)
10.大卫.赫德(145球)
吉格斯入了148的话,就是排名第10位