返回列表 回復 發帖
#67 問題 已結束 答案係

簡當拿

頭三名答中者如下:

k23bb

ivankong

lomana

lomana 2009-5-10 11:08 AMTVB 100000 元積分轉出
ivankong 2009-5-10 11:08 AMTVB 100000 元積分轉出
k23bb 2009-5-10 11:04 AMTVB 100000 元積分轉出

可以繼續發問!

請問圖中女士係邊位曼聯球員既老婆

好啦..問埋第二題啦.. 著有名波衫既巴西兩兄弟大家見多啦....
唔知...孖仔無著波衫...大家又識唔識分呢?

上季C朗一共入左42球,
甘曼聯史上一季最多聯賽入球球員係邊個?
同入左幾多球?

見有d曼聯fans 係post 度都用"man u" 黎 代表 manchester united.
其實"man u" 個term 係對曼聯不敬架.
今次個問題係: 點解短寫要用"man utd" 而唔係"man u" ?

曼聯有人稱"七小福" 係邊7個球員 ???

曼联的Sir Alex Ferguson在1986年开始执教曼联总共获得多少座冠军奖杯呢?
请写出所有赢取的年份什么杯的资料,多谢!

请问大家一下,
曼联1999/2000的三冠王那个赛季的11个正选球员有哪11个人?谢谢!

曼联夺得了1998-1999英超联赛冠军..
请问当时曼联是以多少分夺冠和终共进了多少球。谢谢

誰是首位曼聯隊長並不是來自英國或北愛爾蘭??

除咗 C7 之外,
曼聯還有邊三位球員曾獲得由《法國足球》(France Football)
選出的金球獎 (Ballon d'Or) 呢?

今次既問題係. 99年曼聯係歐聯決賽對拜仁,
2:1反勝拜仁奪得歐聯冠軍.  射入重要既兩球分別係 舒寧咸 同 蘇斯克查.  
問題係...佢地分別用邊隻腳入波??

我們的聖地,奧脫福球場是在哪年哪月哪日竣工使用呢??

Sir Bobby Charlton 曾經為奧脫福球場起了一個別名 (Nickname),究竟是什麼別名?

奧脫福球場東看台外有一銅像,
此銅像是紀念一位為曼聯付出了很多的爵士,究竟他是誰??
而他又為曼聯做過什麼呢??

曼聯7號一直係一個傳奇號碼,
有哪五位曼聯7號仔響徹雲霄呢?
而他們又是在什麼年度效力曼聯呢?

最快三個人揾出曼聯fans 所唱既 tevez 首歌謠 既歌詞 or youtube 片..

傑斯係曼聯入左148球!好多吧?
不過佢曼聯歷史上總入球數既排名,
排第幾呢?

最近 Tevez 問題鬧得熱烘烘,
來一條關於 Tevez 的問題 至今日為止,
Tevez 為曼聯射入了多少球呢?

今年曼聯有十四個OFFICIAL SPONSORS,是哪十四個?

在 Sir Alex Ferguson 的带领下,有哪位门将是有进过球的呢???

老特拉福德“梦剧院”的名字是谁起的。

2000年05年14日 以高出亚军阿森纳多少分的创纪录优势卫冕联赛。

为爵爷效力的多少位弟子? 没有一线队出场记录的不算

曼联铁杆喜欢坐哪里看台?

杯赛最大的胜仗:
1) SCORE ?
2) WHEN ?
3) WHICH TEAM ?

1) 曼聯最長不敗紀錄
2) 从何时直到

问题:曼联历史最快入球是谁进的?
是哪一年和那支球队踢?
第一个帖不算可以吗。。。哈哈。。。看错图
sang86 發表於 2009-5-20 05:45 PM
哈哈  不好意思
我們會計算你最早的帖
雖然不知道是否答案
各問題應該明確清晰
如有含糊的問題我們會取消
而答題者不會獲發獎金
同樣發題者不會獲得功勳