返回列表 回復 發帖

#432 問題結束..

頭三名答中者係:

sang86

k23bb

hysenok

sang86
TVB 100000 元積分轉出
k23bb
hysenokTVB 100000 元積分轉出

安慰獎 5000 比 番d簡東拿相... 答非所問既無份...

tshek

hysenok

ckw4737

ivankong

ckw4737 TVB 5000 元積分轉出

tshekTVB 5000 元積分轉出
hysenokTVB 5000 元積分轉出
ivankongTVB 5000 元積分轉出

P.S. 如果我地發現有疑似抄襲既答案.. 經我同版主商議後可能會取消資格!

請繼續發問!!!

大家唔好意思....

#432 個問題係 " Cantona既相,
唔同曼聯球員一齊影既相…"

個問題actually 可以有兩個見解.... 我個見解同出題者唔同...

可以代表
1) 分別同唔同既曼聯球員既合照...
同埋
2)同不是曼聯球員影既相..

所以今次當所有參與者都岩..
獎金..我會私人比番...頭三名...再加安慰獎5000 比出相者...
kbk5236 TVB  5000 元 積分轉出
kstan337 TVB 100000 元 積分轉出

P.S. 如果我地發現有疑似抄襲既答案.. 經我同版主商議後可能會取消資格!

請繼續發問

問題係..

今季曼聯拎左幾個冠軍...

請post 出奪冠既捧杯相(團體) ! 再加不少於25 字既簡介(講咩都得...例如...講下點樣奪冠...打底咩對手..等等)

有人post 左既杯 下一位唔可以post 相同既杯...

一人post 一個...不可重覆!

名額四個...

評分次數

• HIDE

今季wor....

有三個冠軍比人講左啦...

仲有一個.... 比d提示啦...英超開幕前打左個慈善盾...

揾到相加簡介就有獎了~
眼大睇過龍

其實今年曼聯仲贏咗一個冠軍叫 Manchester Senior Cup
tshek 發表於 2009-5-30 09:22 AM
果個係預備隊黎...都唔算曼聯一隊....果個就唔計啦...

#446 問題結束..

頭四名答中者係:

sang86

k23bb

hysenok

ckw4737

sang86TVB 100000 元積分轉出
k23bbTVB 100000 元積分轉出
hysenok
ckw4737TVB 100000 元積分轉出

請繼續發問!!!
今次比個機會大家了解下曼聯預備隊既成員~

比個list 大家...  每人答一個.. 不可重覆...

請以不少於25 字既簡介 介紹以下其中一位曼聯預備隊既成員...再加一幅該名球員相...

1) Ben amos

2) Daniel Drinkwater

3) Corry Evans

4) Davide Petrucci

5) Lee Martin

以上幾位除左lee martin 外都好少人識~ 比個機會大家認識下啦~

評分次數

• tok

#457 問題結束..

頭五名答中者係:

mengkeat

k23bb

sang86

ckw4737

ivankong

mengkeat TVB 100000 元 積分轉出
k23bb TVB 100000 元 積分轉出
sang86 TVB 100000 元 積分轉出
ckw4737
TVB 100000 元 積分轉出
ivankong TVB 100000 元 積分轉出

請繼續發問!!!
請問以下係邊位曼聯球員既女朋友....

1)邊位曼聯球員既女朋友/老婆?

2)圖中女性叫咩名?

3)佢地有無生小朋友 ?

4)如果有...分別叫咩名?

名額三個 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• tok

#464 問題結束..答案係

1) 費查女友/未婚妻...
2) Hayley Grice
3) 有...一對twins
4) Jack + Tyler ~

頭三名答中者係:
hysenok
k23bb
sang86

sang86 TVB 100000 元 積分轉出
hysenok TVB 100000 元 積分轉出

勁呀..我想揾多d相都揾唔到... !!

你地人人都有唔同相~  

請繼續發問!!!

1) 請問今之相中主角又係邊位曼聯球星既老婆/女朋友?

2) 相中人又叫咩名?

3) 有無兒女

4) 如有..請講出名字~

名額三個!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• tok

#470 問題結束..答案係

1) 布朗老婆...

2) Leanne Wassell

3) 有...兩個女

4) Halle and Lilia

頭三名答中者係:

hysenok

lomana

k23bb
hysenok TVB 100000 元 積分轉出
lomana TVB 100000 元 積分轉出

請繼續發問!!!