返回列表 回復 發帖
不打緊,你可以問下題問題(如果無人快過你問既話)
賺15功勳先!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
恭喜以下中獎者:

tshek28 秒前TVB 100000 元積分轉出
tty_200540 秒前TVB 100000 元積分轉出
kstan33751 秒前TVB 100000 元積分轉出

可以問下題問題啦!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
這題好難,獎金加碼!

答中者可共獲TVB$200,000

(只限曼迷區會員,並在帖中聲明)

非會員都可獲TVB$150,000

帖中無講,當非會員計

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
恭喜以下得獎者!
sang8637 秒前TVB 150000 元積分轉出
kstan33749 秒前TVB 150000 元積分轉出
tshek1 分鐘前TVB 200000 元積分轉出

其實我都唔係好明,
你地點認到架?
頭髮又唔同,
波衫又唔同!
個樣,都好唔同下!
甘都認到!

請發問下題問題
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
Full name (English) 拉尔森 Henrik Larsson
D
ebut Date (Manchester United) 2006/07

Numbers of goals scored (Manchester United) 1( EPL) 1 ( englih Fa Cup) all competitions totally 3 goals

Number of s ...
sang86 發表於 2009-5-22 10:55 PM
題目係問date,唔係Year...
sorry,   'sang86'你原來係唔中,
甘你個名額係由hi_there補上…
hi_there48 秒前TVB 150000 元積分轉出

ty_2005提醒

由於你無係個帖到話自已係曼迷區會員,所以only 150,000, not $200,000
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
恭喜以下人仕中獎:

kstan337
lomana
hysenok

hysenok10 秒前TVB 100000 元積分轉出
lomana25 秒前TVB 100000 元積分轉出
kstan33748 秒前TVB 200000 元積分轉出

唔可以問下題問題住…
因為…
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
我見近排太多人Copy人地D答案,
所以我想D問題係
無甘資料性,
或者得個估字,
又或者無得Copy既答案

而這題問題就係:
請找出
歷來著曼聯10號球衣既球員既單人相

條件:
要著住曼聯既球衣
要係著10號果個,如朗尼
Post左既就唔可以再post,即我post左朗尼,甘其他人就唔可以再post朗尼,要post其他10號球員

當然我這張朗尼就唔計啦…(因為我唔係答題嘛)

中獎每人100,000
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
恭喜以下人仕中獎:

kstan337
ivankong
arvil20

arvil202 秒前TVB 100000 元積分轉出
ivankong14 秒前TVB 100000 元積分轉出
kstan33725 秒前TVB 100000 元積分轉出

請發問下題問題
曼切斯特皇者
紅魔曼聯

恭喜以下參賽者:

hysenok35 秒前TVB 100000 元積分轉出
k23bb47 秒前TVB 100000 元積分轉出
tty_20051 分鐘前TVB 100000 元積分轉出

問下題問題前,
------------------------------------
請大家留意,
就早前有參賽者照Copy人地答案,
已有裁決,
基於hi_there 及 sang86認罪及態度良好
已決定禁止上述2人參加此遊戲2日
26/5/2009 00:00-
27/5/2009 23:59
並罰款$200,000
希望各參賽者切勿以身試法,
因下次將會罰得更重更重
ps:ckw4737仍在自辯中,稍後會有裁決

請發問下題問題
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
2008-2009年度
有邊場曼聯入多過三球既比賽

請寫出一場並加不少於20字的解說

人地寫左既就請其他場次
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
k23bb
sang86
ckw4737

sorry tshek兄,第一個回答作準,不過見你甘努力都比$50,000作安慰獎

tshek1 秒前TVB 50000 元積分轉出
ckw473714 秒前TVB 100000 元積分轉出
sang8626 秒前TVB 100000 元積分轉出
k23bb38 秒前TVB 100000 元積分轉出

可以問下題問題
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
無人問,甘我問多題:
我想要碧咸著唔同號碼既曼聯球衣相

即例如:碧咸著住2號曼聯波衫既相(當然張相要見到個2字啦)

考大家知唔知碧咸著過幾號波衫

答題者請只貼一個號碼既相
除7號外,答岩者會有$200,000
曼切斯特皇者
紅魔曼聯

多謝:
kbk5236
k23bb
lomana

lomana2 秒前TVB 200000 元積分轉出
k23bb13 秒前TVB 200000 元積分轉出
kbk523624 秒前TVB 200000 元積分轉出