返回列表 回復 發帖
我覺得賓施馬來的機會大@@
2500萬磅,個人認為真係好值
而rossi 佢黎埋就可以更加加強中場方面
至於列貝列...叫價太高...
同埋好似冇咩商業價值???

評分次數

• tok

商業價值做出黎既…
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
如果士砵亭真係用 Moutinho 換 Nani

如果Tosic真係掂,應該會上位上得好快

新7號可能係 Tevez
tshek 發表於 2009-6-11 11:23 PM
唉…
泰維斯都唔知留唔留低
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
唉…
泰維斯都唔知留唔留低
tok 發表於 2009-6-12 12:10 AM
弗格森现在很想留下特维斯,甚至给阿根廷人打去电话,但看上去这一努力为时已晚...接近特维斯的人透露,“你对某人态度恶劣了一年,怎么可能一个电话就达成谅解?”

特维斯对于本赛季弗格森没有把他当首发前锋很恼火,尤其是直到他要离开俱乐部弗格森才考虑到他的情绪。尽管红魔已经同意支付2550万镑的要价,但不仅是《人物报》,《星期日镜报》也认为特维斯将拒绝曼联的挽留,即将投奔红魔对头曼城。

我想曼联必须做两手准备,在设法挽留特维斯的同时,应积极的去猎取本泽马或西班牙双子星,千万不要让引援成为今年的遗憾!

Tevez概去留费sir真系要想下计仔,人工同上场时间系关键。
个人反而觉得新7号可能系
朗尼 :一位忠心概英伦本土球员
其實在6月30日前c7轉會前
曼聯應該不會作出任何買賣@@
因為皇馬d錢未比到手
就唔會買人住
我估係咁@@所以咁多傳聞都應該是炒作吧@@
其實在6月30日前c7轉會前
曼聯應該不會作出任何買賣@@
因為皇馬d錢未比到手
就唔會買人住
我估係咁@@所以咁多傳聞都應該是炒作吧@@
gunden 發表於 2009-6-16 12:05 AM
但曼聯唔計c7轉會費都應該至少有四千萬用

曼联欲获得wigan的valencia,突然遇到程咬金。据说收到一份神秘的报告价大概2千万
雲佬唔係同C7 反左面咩? 點會番黎呀?

費sir 要benzema 多過想要雲佬啦...

賓斯馬後生d...
onlineboi 發表於 2009-6-9 03:12 PM
雲佬可能回歸??
Tevez概去留费sir真系要想下计仔,人工同上场时间系关键。
我系一督屎 發表於 2009-6-15 10:33 PM
就算老佛爷亲自出马+出动glazer家族,tevez不会留在曼联的
他要的是主力位置,除非卖掉berbtaov
个人反而觉得新7号可能系
朗尼 :一位忠心概英伦本土球员
我系一督屎 發表於 2009-6-15 10:39 PM
rooney向往10号。。。要做世界第一,不要做曼联大帝
就算老佛爷亲自出马+出动glazer家族,tevez不会留在曼联的
他要的是主力位置,除非卖掉berbtaov
wlt1110 發表於 2009-6-16 11:16 PM
場場主力冇獎攞,為乜呢?去踢西布朗囉,唔只主力,必然正選添
曼联欲获得wigan的valencia,突然遇到程咬金。据说收到一份神秘的报告价大概2千万
wlt1110 發表於 2009-6-16 05:24 PM
會唔會神秘球會就係韋根...
想抬高個價?
場場主力冇獎攞,為乜呢?去踢西布朗囉,唔只主力,必然正選添
tshek 發表於 2009-6-16 11:33 PM
对呀,应该去西布朗那些二流球队。。。
不过,如果去曼城,前锋就有世界级的加巴西加阿根廷前锋