返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
- w8 ]% V( o( j* F1 [4 L* O% X公仔箱論壇公仔箱論壇- e6 ?2 `$ o) Q5 C  i
% F9 V; d0 k' ?0 D; v5 _

& a$ F# E5 P8 K4 @- H1 L7 r( sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 ~8 l1 ?- K  z4 J如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
& e) ]5 ?+ e* mhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
- q7 _1 Q9 H6 [3 m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _% N: T- X8 ^! I8 d4 l3 b7 C
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]; q4 i) l3 G# Y3 k1 r; S
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
5 p7 R& h* j, Q$ I0 V
7 \6 Y( C) j/ [9 y  p# ?# y# ^個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
+ T9 l3 X$ n& [' ]8 W5 _dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
. e4 k. e' I- u( R" Dwww.tvboxnow.com
* l. d: w! {6 O公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

$ M8 y, _* x) B$ u$ P' `www.tvboxnow.com
! Y" F' ^* Q8 i4 c% v個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
$ E  m/ K  s, s$ U# Ywww.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

6 m2 z- N( ]! L; D) Y  awww.tvboxnow.com
2 V: s1 K. w7 X& N個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u" G8 Q: h4 l* U7 x
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
www.tvboxnow.com, S% p- @6 G  ?! o
公仔箱論壇; D; ]' A3 ?$ M% J% G$ l0 T$ d0 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e6 b# a6 W9 J
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享* ^6 `$ p6 `+ I9 e2 C4 R9 Q% ^4 T
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X4 b/ G. K0 `. G& |
公仔箱論壇* g, u  A- y/ g* }0 L; g- `  o
7 D4 ]* C& b% X/ \% `' l7 Z
tvb now,tvbnow,bttvb. y0 L# v2 D$ b& L2 L6 t
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
7 _/ X6 F# x5 E" m+ Xtvb now,tvbnow,bttvbonline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
5 P4 u0 P" P! x8 j3 H/ K1 [% l+ y公仔箱論壇3 ^3 {: y7 e% q/ u
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

0 i4 L& Y2 @0 U) X) I# bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb( ~* R3 g  X* h* f, Q! u% R
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
0 T# }0 p' a5 N$ U, q公仔箱論壇邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
" N% l1 t% E; p3 i/ F& a

/ G6 T/ Z) ?# M! \1 m7 v2 B3 \tvb now,tvbnow,bttvb
. f* ?/ ~' C! E0 Y  R8 _$ ]tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: o5 Z- t$ R3 C* o
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb