返回列表 回復 發帖

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 【吹水区】 09/10 ☆★☆★☆

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 【吹水区】 09/10 ☆★☆★☆

如果有咩好介绍 可以入嚟吹下水。。。。
DROGBA 先拔头筹 入咗两球。。。恭喜嗮 车路士!
哈哈,车仔险胜
新赛季头场有几位入波。。。。。
哈哈,车仔险胜
新赛季头场有几位入波。。。。。
wlt1110 發表於 2009-8-16 01:35 AM
係啊。。。第一轮就有咁多波入!
依家 阿仙奴上半场仲领先三球
阿仙奴好似好勁喎.....Everton今場頂唔住嘞
希望聽晚Man United都係咁啦
係啊。。。第一轮就有咁多波入!
依家 阿仙奴上半场仲领先三球
jacksonkua 發表於 2009-8-16 01:48 AM
哈哈,幸好放弃everton球员了。。。everton竟然速度跟不上和定位球没有做好
arsenal会不会是英超冠军大黑马啊?

我前中后都有球员入波,如果曼联明晚胜利就perfect啦
阿仙奴好似好勁喎.....Everton今場頂唔住嘞
希望聽晚Man United都係咁啦
k23bb 發表於 2009-8-16 01:55 AM
明晚曼联未必赢,有可能像车仔险胜或者赢的比较辛苦
明晚曼联未必赢,有可能像车仔险胜或者赢的比较辛苦
wlt1110 發表於 2009-8-16 02:24 AM
冇問題盡力就好~最緊要贏呀
睇黎今周big 4齊齊贏波.......我估咋
簽名被屏蔽
忽视了Fabregas没拿到他

希望今晚曼联球员有超好表现
chfong2 發表於 2009-8-16 10:12 AM
長遠嚟遘 我覺得FABREGAS都未必值得投資!
因為佢此終唔係 阿仙奴嘅進攻中心!
買ARSHAVIN其實仲值得。。。
哈哈,幸好放弃everton球员了。。。everton竟然速度跟不上和定位球没有做好
arsenal会不会是英超冠军大黑马啊?

我前中后都有球员入波,如果曼联明晚胜利就perfect啦 ...
wlt1110 發表於 2009-8-16 02:22 AM
WLT兄唔好將我拋得太遠。。。
備機會我追。。。。
長遠嚟遘 我覺得FABREGAS都未必值得投資!
因為佢此終唔係 阿仙奴嘅進攻中心!
買ARSHAVIN其實仲值得。。。
jacksonkua 發表於 2009-8-16 03:22 PM
赞成,我都觉得arshavin会比较好,因为多数都是由他来策划,发布会退回中场,但有时也会进球
WLT兄唔好將我拋得太遠。。。
備機會我追。。。。
jacksonkua 發表於 2009-8-16 03:25 PM
联赛漫漫长,你一定可以的。。。。哈哈
哇...全部都很會買人啊... 偏偏我買到的都沒甚麼表現,好失望.... :(