返回列表 回復 發帖
原帖由 nicole2020 於 2007-12-10 10:37 PM 發表
我非常乐意加入!!!一日鎗手,终生鎗手,永远鎗手!!!ARSENAL Forever!!!
[一日鎗手,终生鎗手,永远鎗手-- !!
无限欢迎nicole兄成为我们枪手阿仙奴俱乐部的一份子!
希望您以后能够常来发表意见。
有您的加入,我们肯定更强大!:onion14:
谢谢您。
原帖由 hleb13 於 2007-12-13 01:39 AM 發表
hi.....
i wan join arsenal club!!!
嗨hleb13兄 ,欢迎,欢迎!:onion14:
欢迎您加入我们阿仙奴俱樂部。:onion18:
希望以后您能够和我们一起分享您的意见。
原帖由 pireschina 於 2007-12-18 01:19 PM 發表
我要加入!
欢迎pires兄,
因为贵兄啱加入TVBNOW冇几耐, 希望您以后能够多D来发表意见同迈最紧要係"熟读"本俱乐部嘅版规。
ANYWAY非常欢迎你加入。 如有任何问题或意见,都希望pires兄能够留言。我会尽量解答同分享。多谢支持!:onion14:
原帖由 jeff_9590 於 2007-12-18 05:25 PM 發表
哈哈哈。。。错了。。。是DENNIS BERGKAMP
卡卡卡。。。一时忘了。。。
还有就是现在的枪手们。。。都是很好的球员:014:
欢迎,欢迎!!
欢迎加入枪手阵容。欢迎加入我们的俱乐部。希望jeff兄以后能够多D来发表意见啦!
原帖由 clever718 於 2007-12-19 05:47 AM 發表
我也要加入,可以吗?

我是阿森纳和AC米兰的球迷,因为他们的打法好好看。
哈哈哈,
当然无限欢迎,
clever兄加入TVBNOW咁久咗,
应该係我地"师兄",
以后请多多指教同迈发表意见!
谢谢您嘅加入。
原帖由 003399 於 2007-12-25 06:30 PM 發表
sign as a member... goal goal goal......
欢迎00兄,:onion14:
唔好意思,唔知点称呼你。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入。
请踊跃发表意见同多多支持我哋!:onion18:
多谢嗮!:onion14:
原帖由 W.Han 於 2007-12-26 05:46 PM 發表
我想加入!
欢迎W。Han兄,
希望以后可以多哋来俱乐部发表意见。
我代表俱乐部欢迎您嘅加入!:onion14:
原帖由 van_pussy 於 2007-12-27 12:03 AM 發表
i oso wan2 join tis fans club.altho henry left arsenal,but tis team wif youth player has become stronger.van persie da best!!
欢迎Van兄,:onion14:
希望以后可以多D来俱乐部发表意见,
我代表俱乐部欢迎Van兄加入。。。
原帖由 qqhk 於 2007-12-29 01:51 PM 發表
想加入呢^o^~
因為看這班年輕人踢波/成長係好好的事~
哈哈,
非常欢迎你嘅加入,:onion14:
之前我见你都有侅呢度发言,
所以我哋第一时间欢迎你。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入。。。
多哋来发表意见啦!!:onion05:
原帖由 van_pussy 於 2007-12-29 11:00 PM 發表
cn i join tis fabulous arsenal's fans club?i wil devote 2tis club...
哈哈,
欢迎van兄,多谢之前你嘅发表,
我相信你嘅加入,
会令枪手阵容变得更强大。
以后请多多参与我哋嘅活动!
我代表俱乐部欢迎你。
原帖由 hoong78 於 2008-1-1 08:08 PM 發表
i wan join...i like wenger
哈哈,Hoong兄,
因为你仲没侅俱乐部发表过任何帖子,
所以我会暂时保留你嘅入会。
希望你可以多D来发表意见啦。。。
努力同加油啊。。。
原帖由 白金定律 於 2008-1-7 08:30 PM 發表
加入~~~~

理由,,, 无他~!!! 喜欢阿仙奴~~~!!!
欢迎白兄加入!
希望以后可以多D发表意见。:onion14:
大家研究吓啦。。。。。
原帖由 nicholas_05 於 2008-1-14 01:50 AM 發表
我也要加入。。在伊恩赖特时代就开始支持Arsenal !!
哈哈,非常欢迎Niicholas兄,
记落,你应该仲早过我成为Arsenal Fans,
因为你係"伊恩赖特"时代,
而我就係"袙金"时代。
点都好,我哋非常欢迎你嘅家入!
希望以后可以多啲来发表意见同迈参加我哋举办嘅活动。
再次多谢嗮。
原帖由 mousekeng 於 2008-1-16 11:54 PM 發表
我想加入!
喜欢阿仙奴的打法:014:
欢迎mousekeng兄,
欢迎加入阿仙奴俱乐部。
以后可以多啲来发表吓意见。
我代表俱乐部忠心多谢同欢迎你嘅加入。。。加油啊!

回復 #89 deff813 的帖子

哈哈,欢迎你啊!
又係阿仙奴迷。
以后就多啲来发表意见啦。
多谢嗮。
我代表俱乐部欢迎你deff兄嘅加入。:onion14: