返回列表 回復 發帖
反正每個戶口有上限,   42949672944294967294

到頂的大大不如過俾我啦 !  

唔使浪費
km8000 發表於 2010-9-9 07:12 PM

到頂的大大過俾我啦 !
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U

到頂的大大過俾我啦 !
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:13 PM
唔好搶啦
你真似好似武侠小说里的丐帮帮主。。
SweetLemon 發表於 2010-9-9 06:59 PM
現今世界 叫 乞丐

到頂的大大過俾我啦 !
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:13 PM
你 d 存款 "2147483647 " 都到頂啦,   日日冇息收   快 d 過 d 來
你 d 存款 "2147483647 " 都到頂啦,   日日冇息收   快 d 過 d 來
km8000 發表於 2010-9-10 08:17 AM
you said 先4294967294 到頂啦~~ me long way to go
現今世界 叫 乞丐
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:15 PM
打狗棒在此 ,  還不獻上 tvb$
you said 先4294967294 到頂啦~~ me long way to go
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:19 PM
存款冇息收,   唔知點計數
打狗棒在此 ,  還不獻上 tvb$
km8000 發表於 2010-9-10 08:20 AM
對唔住,頭先語氣重左小小,唔好意思!
存款冇息收,   唔知點計數
km8000 發表於 2010-9-10 08:21 AM
請指教
請指教
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:27 PM
去銀行過幾億俾我就得啦 ,  咁日日收息係唔係幾好呢
唉,差点笑死我。。。
去銀行過幾億俾我就得啦 ,  咁日日收息係唔係幾好呢
km8000 發表於 2010-9-10 08:34 AM
yes sir,

just tried. but
銀行轉帳暫停辦理 或 你的存款不足夠, 不可進行此操作
唉,差点笑死我。。。
SweetLemon 發表於 2010-9-10 08:41 AM
每日一笑, 人生多美秒~~~
每日一笑, 人生多美秒~~~
JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:57 PM
太感人了 ,  如果過 d tvb$俾我就更動人
yes sir,

just tried. but   

JackyNelson 發表於 2010-9-10 09:55 PM
唔使咁多     過十億來啦