返回列表 回復 發帖
念慈痷對我冇效....不過我睇西醫, 佢俾嗰瓶咳藥水就真係見效 !
manyiu 發表於 2018-12-14 04:47 AM
我就觉得凡是带甜的都不好
條骨都無佐lu
我就觉得凡是带甜的都不好
lhy92725 發表於 2018-12-14 10:51 AM
係呀 ! 甜會野痰仲辛苦 !
咳嗽系好難頂嘅,如果真系醫得到,又唔怕食下嘅
lhy92725 發表於 2018-12-12 10:31 PM
您对。如果屎能治病,您也会吃
暂时未至于用到屎呢样甘高难度嘅药去治病
條骨都無佐lu
念慈痷對我冇效....不過我睇西醫, 佢俾嗰瓶咳藥水就真係見效 !
manyiu 發表於 2018-12-14 04:47 AM
馬尿
外星貓E生
我都唔知哦,净系知双飞人仲系炒到好高咯
lhy92725 發表於 2018-12-14 10:50 AM
家陣降到$65,有批假貨比人冚左
外星貓E生
lhy92725 發表於 2018-12-14 05:36 PM
一早就有啦!人中王是屎製造,人中白是尿製造。正牌中國貨
外星貓E生
家陣降到$65,有批假貨比人冚左
CC517 發表於 2018-12-14 11:14 PM
65都吓死人啦,之前32嘅之嘛
條骨都無佐lu
一早就有啦!人中王是屎製造,人中白是尿製造。正牌中國貨
CC517 發表於 2018-12-14 11:16 PM
甘犀利?我未听过嘅
條骨都無佐lu
馬尿
CC517 發表於 2018-12-14 11:08 PM
係唔係㗎....唔好嚇我呀 !
lhy92725 發表於 2018-12-14 05:36 PM
「粑粑」也能用來治病!先別犯噁心,這是真的,而且這一技術從誕生至今已經有了數十年的歷史。
南都記者從廣州市第一人民醫院獲悉,該院在購置了全新的分離設備後,已經開始嘗試從健康人的粑粑中分離提取糞菌,再植入到患者的空腸、消化道內,治療一些難治性的消化道疾病。
「目前,這一技術已經在7名消化病患者中開展,絕大多數的患者取得了良好的治療效果」,廣州市第一人民醫院消化內科主任醫師周永健表示。
糞便治病聽起來新鮮,其實主要是發揮糞便中「糞菌」的作用。今後,將為更多腹瀉、結腸炎等消化疾病患者提供這種新的治療方法——糞菌移值。
成个下午系度计数,头都晕晒
條骨都無佐lu
65都吓死人啦,之前32嘅之嘛
lhy92725 發表於 2018-12-15 10:59 AM
18蚊都買過
外星貓E生
係唔係㗎....唔好嚇我呀 !
manyiu 發表於 2018-12-15 11:40 AM
呢度政府醫院比的咳水大多數叫馬尿,係味似啫,唔係真係馬尿卦本尊未試過,唔知。
外星貓E生
成个下午系度计数,头都晕晒
lhy92725 發表於 2018-12-15 05:12 PM
成日聽書,眼瞓到想死
外星貓E生