返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
5 D/ I4 A* {* I. H0 G8 Lwww.tvboxnow.com' r' F, ^* D" }
4 Y6 K5 ^  N) w) `+ [4 d5 q% v
因為

真係散發出很自然的美態

1 D$ I8 n8 b" u* C) p$ Btvb now,tvbnow,bttvb
5 }$ X& B; m3 L公仔箱論壇
' ~+ Z. f) Y! |9 J2 y姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
本帖最後由 kerofaye 於 2013-3-6 10:26 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ^$ w* U4 l7 P/ f

& |* W3 @2 P1 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。: D6 I; V/ G& f- j+ F3 ?
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
www.tvboxnow.com+ G8 _* N/ Y* X5 k+ \

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
, W9 o9 B2 Y( t9 ~- f9 l
8 m; h4 B$ v: {4 b可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
公仔箱論壇. K! N! p+ s) p, ?) C% A8 _
嘉琪與司徒法正師傅
. [0 ?% y& ]/ L0 S/ A1 i+ V
; a" E1 M4 c+ r1 R飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
4 F: m3 o; o% D/ b# T) |6 g, F. I3 w+ X' F9 }0 v# w7 G: l6 V+ E

; h; |- z3 n: E* w, e5 I$ W( E/ t因為真係散發出很自然的美態
$ r6 j- {  e( ztvb now,tvbnow,bttvb) t$ Z0 Y+ L* d3 \. K9 |  P
$ o( y% Z  K/ X6 ~: U
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
+ n, p5 A8 c  v9 {' ~  ykerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
; z! `0 q- Y- w公仔箱論壇2 [8 \$ q$ E2 i; B+ y$ h% H
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

- I" g: H8 F5 l  N, v

我要珍藏住D相

www.tvboxnow.com" z4 C8 ^( r" K" _
( ]2 Z. F0 c1 y
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
+ h- t& D3 h5 Z+ c$ M: D2 N# w- jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
www.tvboxnow.com) k* D6 E6 h8 Z( \3 z

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

. w4 ~' z% n* E. c4 _9 N* `www.tvboxnow.com我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
% J# Y( [# L3 d9 I4 A: `8 |! W) Rkerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
9 G# U' q, E2 q2 C* N公仔箱論壇
4 |9 h5 E+ `& z5 s  u0 l公仔箱論壇hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r' W' J1 ~, S! y1 z

6 d+ i( r4 K8 m. x* M$ \* @tvb now,tvbnow,bttvbhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
7 |8 D- l: v0 P- x6 F9 F大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
; y# D8 z6 a3 _. Q# ~% n
當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,
* p9 r3 ~2 s5 k9 }6 o) g% n( UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 l2 O$ G1 y! k% C. b5 ^' o+ z( w$ Pwww.tvboxnow.com我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》