返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
9 e  ?$ i# S) l# ~7 D$ z0 Wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  `6 G! F8 @2 g+ S

0 y5 `4 I% v1 G+ [* W/ Y+ M5 Jtvb now,tvbnow,bttvb版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K1 r5 W7 Z5 a3 \( u$ O
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
( ]* p: x8 o* f- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 j3 o$ i! Y4 C) Q/ H版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀公仔箱論壇3 w* D0 |( u1 y0 _+ O9 b
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
; Z. q" b# z+ W3 f& CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
. U* e+ |& J% g9 X+ Z完全同意...
* U" Z6 _" n  W0 y9 [7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb$ U+ Q$ A7 s, \
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
9 L1 I5 b9 ^. t. {& U# Nwww.tvboxnow.com~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
4 Q. I- q( P; P; J! U- P! `www.tvboxnow.comyes....

係佢fans呀

本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-8 01:29 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb* Y: W& R2 U) P+ g- Z+ j
www.tvboxnow.com. P0 d8 Y+ e: I! V8 r/ d
# E5 y$ d( p6 S5 e% z$ a; ~9 Q' O完全同意...www.tvboxnow.com4 C  b# B) J! C

1 Z2 a( F6 B( ~" z$ ~- ^6 E( O公仔箱論壇不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
5 R# i* o/ {) Ekerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R, R3 a1 P2 @, `/ ^: t5 r

/ _0 y- W! p8 X* T% T) {tvb now,tvbnow,bttvb八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬 & K0 l8 K! j7 b% X4 Q+ Z
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
0 ~9 T' H7 N& H- J+ C: a5 D% Mtvb now,tvbnow,bttvb" y/ Q. @, X& v) z6 H" r$ w; i2 [
真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady