返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ]3 m, `/ ^% P- v
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
8 d% v/ o1 }1 R5 ]" c; K3 ptvb now,tvbnow,bttvb我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。8 Z! n* T% T0 h! }; g0 Z( H) E+ ~
公仔箱論壇2 B1 e" W2 Q9 P
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
) Q3 H( v& k8 \1 ~* `/ C, g- q: t我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
+ T, t' R1 s6 ^3 D) _* V( K  ...
) Y! h/ u! }$ O2 ]4 |. Fleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
) s/ l" x! ?4 r" atvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, k# @0 q5 |: |. _: J+ {
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
0 B& ?$ N* {/ a5 T# K0 R26772907 h9 U% s; b5 l0 l; f
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
5 {+ W% {8 \! }; P* ~
tvb now,tvbnow,bttvb# T8 [. j( _: S0 v" o

! S/ n/ i6 X+ F$ j你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
0 f+ {0 q) C/ _# q: f( ]0 H1 }: D1 y8 d- s3 f; R7 f; H4 t
tvb now,tvbnow,bttvb  [# S* l3 L! b3 o0 @* M4 T
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
7 g6 @5 O. o( r, q5 B2 n$ m; e' A2 ^! bwww.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
www.tvboxnow.com+ `% z* B! L. |7 S. @2 _. y0 k% g
tvb now,tvbnow,bttvb# T8 q: A& j/ |3 y' ^
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G$ Z& M7 r0 q+ C

/ S1 V' V( \/ e, H多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
# A# l- ~0 x! {5 w& b  M& @/ Tleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
+ C4 v9 q' `3 U  h' i/ [# A* p; Q公仔箱論壇www.tvboxnow.com" H3 [* T3 q( S& a- v- T

) F0 S; Y. H9 Q- |' ctvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
3 y0 Q! q1 Q, n$ g% r  D8 n0 V: gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇% E0 ~, h' A, C$ A& e1 l
tvb now,tvbnow,bttvb. d+ E8 ?! n. F: Y: `& A. D+ M
! C0 q* Q; _5 ~) m# i, A! i
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
0 ?1 g. s& p) H& {( Otvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I0 c: Y+ t2 y% w8 L2 E
公仔箱論壇2 ?8 p$ a5 `2 N9 I" o
公仔箱論壇0 M1 D' g+ z8 ^5 i
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
( ~5 E1 ]4 \. e9 h1 Btvb now,tvbnow,bttvb
- z, }& G" v2 H% A# e7 K3 M公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb3 _' ^6 v: c. v# @4 c

) q  {! A' h' V% I1 |www.tvboxnow.com其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
+ W+ s) q& L- c1 Owww.tvboxnow.com公仔箱論壇" t3 `6 ~4 C5 h* }6 ]

, i/ v+ `6 L" L% Z2 h( [6 [$ w
3 E  h8 B4 q. X0 B) B8 j公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 N7 s2 f& W6 ~1 P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~& P% q5 t! m; x% E& h1 X- k
3 v% C$ y5 Z! i) v. J( c
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?公仔箱論壇5 t1 u9 C( a6 |) z5 Q, p
www.tvboxnow.com3 z9 H7 P" D$ k2 s) U% M
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Y2 Z8 K  c4 g7 V1 I
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
www.tvboxnow.com" c" @; e* e6 @& J# M  h6 X  h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {: t% J7 Z  u- t2 K- ]
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?  V1 y9 ?: M0 b
2678949TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ A( W" o" Z8 Y2 W1 G% J6 O
( G0 G( J- X! ]: Y6 E
公仔箱論壇1 p$ l* v! x2 ]. ?+ Q

7 e- B- S5 l" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
公仔箱論壇* s3 N* N5 b3 K- d6 J

) I: n& ?: U; y1 ^  y- v: Q0 `tvb now,tvbnow,bttvb一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
tvb now,tvbnow,bttvb; B8 `. X  ~1 T! Q+ Y

* [% ^  {; G% W
3 {  q4 s  Y5 Mtvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
  c+ W/ W  B! F6 m0 H" l) vtvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
! k+ E4 H' A5 J! t5 d公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
* I, h- r: K) i4 Q4 |$ A6 X# b) Twww.tvboxnow.com唔買鹹魚包比你吃www.tvboxnow.com" x2 ~. O; L6 o/ Z
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
* f2 N! S/ _/ }& O1 [+ ~% F5 a, U
% _- K8 M1 _( ?. mwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com- L! B( A  X, Y, w1 K& _
咬咬化身做高天寶
# r6 O" i; M6 O
7 |% a! Q5 }+ D9 ?2 a5 k. j
1 g* ?* ~  ^% e7 t7 }+ R公仔箱論壇咬咬化身做高天寶tvb now,tvbnow,bttvb8 w8 g3 X! h+ Z5 \
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
8 v4 w6 N- |$ |  l9 g" V/ W& N5 ~* F公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
9 x% ]* Q' n% O- V' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; ]9 F" g0 w$ p/ ^. I' {www.tvboxnow.com
8 r% t- f& g; h- R6 D( y! O5 R# F1 z2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?