返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 U. _' D- ]" z0 c' j% O
公仔箱論壇% A8 u# x+ z  i2 l, {
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
) W7 }! g2 \6 H7 d( pwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 I' d& c6 W( ?  \1 {' Q9 ]
都係名稱1個冇乜作為
: m. h$ F" U( u& o/ Y都係名稱1個冇乜作為; y/ Q- k6 u: P6 J6 z: e
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
www.tvboxnow.com2 g* u$ a7 j: r. ~1 O0 M
咬咬兄你好, 公仔箱論壇+ \6 R& _& z' w1 o2 G
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
www.tvboxnow.com* L% S2 @! A) W7 `# T' o# \2 z
- {7 l% T% E& |" Y
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. .... p2 p7 _* V  K  T9 B6 E9 D
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
) u$ F" J7 D) U  g公仔箱論壇
! g) ?& M- H9 `1 h. [無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www.tvboxnow.com. E4 T6 ?& }" N( q8 W. I3 z4 Y
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
' ~0 d% J1 ^3 O) o2 R! h4 p6 Q3 g/ x
8 `) R4 Q' u% x& A8 J話時話,多謝你派的分,謝謝www.tvboxnow.com9 E* Q; R+ K5 |5 v- s
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
: Q. V" h  n9 ^" f" n1 U, G) U( E& z6 t
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a0 t2 A) `2 w: `  r; Z' C1 i' V/ |
咬咬兄你好,
& |3 \, d* H& X( @; _$ q( x  j公仔箱論壇一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
6 l/ o# [* U. N- j0 N, p' Iwww.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
! C$ M% K( C/ }' h. E( B5 O/ U* ?. x
咬咬兄你好,
' ^+ |5 l/ s- C$ u+ d& r一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
- ]3 D$ t- b; p! u: X5 P; X& I# E* X" Rtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
- {% X  i8 g8 a; o- u, w9 i0 i公仔箱論壇" \, D* e4 u# l  r0 d
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
6 q+ }2 w) n- U% c! E  c, u大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
; ~4 c' L0 ]' `' x4 j2 O. n( ^公仔箱論壇我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
% r+ W( \/ B4 H( K# F5 y! _+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  M  Z2 z1 ?) ^" H: B; n( Z- F2 o
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
& h- b0 z5 \8 |. v% W1 ?( f大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) D. J6 C" P- K: G
哈哈哈,你形容得好好笑...........
# m% ~- }7 X. U- ?tvb now,tvbnow,bttvb tvb now,tvbnow,bttvb6 C# w6 `2 w. z1 p+ A
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。  B  b, Q9 h. Q" s

2 |# t/ I' T/ M/ l. ^
7 K/ \6 n' v$ q% ~7 T* lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com7 d! u) H: G2 d5 J  x( e, T6 x1 J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
& F+ _- N! u: c: h+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f9 l2 Z5 i4 i$ w( i9 j
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# k- X' R6 z! s, ]) r$ b, ~
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
5 c0 h3 K7 K3 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 O9 I% Q+ @- w2 n9 h, s唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
3 {  i9 O# [+ v& n大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
& A  ?# s8 C. c6 `, K+ Z  ktvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。, O0 P: L, g+ Q: H. A  [
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
; E8 F; x/ f! S. M- E
) p" \9 G7 f' |
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既www.tvboxnow.com. b9 _9 D) Q# Z5 f) o  s' B% u
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
. a& l1 X& a/ ?# n6 i. t. k公仔箱論壇哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
# D; b2 V/ |. k' J0 f6 p: ]9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇2 j' k" G" I: {) b2 A$ _
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?! J+ K- G7 ?: |: J% M
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
/ t7 P8 _( r) L: c1 _8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 @; t, x$ }  a% h8 n. rwww.tvboxnow.com我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
4 g0 @: F) k% D6 D& htvb now,tvbnow,bttvb呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食