返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... www.tvboxnow.com( V7 H; u  S* C! z6 K. |$ r
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @+ n& l1 P+ [# R* ]
哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
2 ^3 i5 H2 t+ Q9 y  ~ 公仔箱論壇9 M4 f+ f; s8 T1 }- Q; W2 }
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
, G/ M5 ?9 a* h0 }" p公仔箱論壇www.tvboxnow.com: `) z, _5 v$ ^( L1 o% R% i& D
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
: ^: _2 D9 P8 q9 C& ?$ x" L# A9 U' P1 d公仔箱論壇
, }9 M4 c% |2 b+ D, c  J& Vwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
* d" ^9 D3 h' n" t, Xtvb now,tvbnow,bttvbkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
7 U3 _: e6 W5 N3 E; F# {www.tvboxnow.com係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
5 Z! Z0 `9 W5 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 A; Z* f7 S8 H, }8 ^' C! L公仔箱論壇《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
4 o' n# h' E0 j$ I' ktvb now,tvbnow,bttvb
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
- o4 W( c3 Q5 v* h: ^; |' c1 Jtvb now,tvbnow,bttvbrosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
公仔箱論壇! \/ H4 l9 \* f
www.tvboxnow.com+ E5 z/ N. a% z* N% C3 W
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
/ N8 W& z% u" H) P  N) ?0 I; i1 m$ V4 G清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 s* T! h1 g2 R- C) X5 \
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。www.tvboxnow.com. ?" v) h# y: u7 u7 s1 j
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯tvb now,tvbnow,bttvb6 ?# }1 B) L# H8 d
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
: C3 d7 |. z0 J公仔箱論壇演技真係好好
% s0 X# F7 B  n, J  R! l  e; xwww.tvboxnow.comyimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
- R' E  T1 _9 X& O+ q- a

! P% E; `* l/ d, u2 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 * }" A' k0 x7 W, F* s! Q' Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W. l! J" `( h. ?7 Z
熟女嘉欣公仔箱論壇, X, m' |2 q5 ^6 o
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 L0 G* S0 e2 J5 |
哈哈......咁快就「熟咗」。tvb now,tvbnow,bttvb% t' X) _. x8 j, d' h1 V
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
! [. |! h7 E+ a5 A公仔箱論壇
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?公仔箱論壇7 l0 L. s2 y1 e) R' k, e6 ~0 g

8 v9 u3 M/ M6 M) `8 |4 n9 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 4 i: e: [# P) s% j+ X( O
tvb now,tvbnow,bttvb/ g" B7 t( o: }2 q% G$ w) I2 ^8 n8 x
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?公仔箱論壇( y3 X0 S( D4 a! N- x% n/ g& u

- j$ y: K% p( ?- `. l1 D公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]$ F' ~) y- b3 p
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 \# b8 v7 _- x4 m; y5 K
唔! 好詳細嘅人格分析啊。tvb now,tvbnow,bttvb& v6 M3 y6 @. _, Q6 s

" a& W( ?5 Y5 x+ ?" K& i其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。tvb now,tvbnow,bttvb# I5 j5 v! e2 N9 Y
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
/ l5 w0 \2 u- D' D2 N6 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com- M) ~) T" v: h- S
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
7 v2 f7 q% k+ a( L2 Nwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
$ b6 `" [1 V7 @7 ]tvb now,tvbnow,bttvb咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
! o# m: B9 z4 K3 B5 `- H. X4 X- V的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
. l, l; y3 |, @2 [" w2 a# Vtvb now,tvbnow,bttvb& _  I" T: g' z/ m7 `
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!